Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eric Naulo boos op Yacine Belattar en Cyril Hanoun over Tobacco (video)

Eric Naulo boos op Yacine Belattar en Cyril Hanoun over Tobacco (video)

Aanstaande vrijdag 1 oktober om TPMP, Eric Naulo keerde terug naar zijn confrontatie met Yassine Blattar de dag ervoor in Nog een tonweegschaal Hij beweerde boos dat de komiek hem tijdens en na de show had bedreigd.

Als de discussies nog steeds live zijn Nog een tonweegschaalEn Vooral op donderdag 30 september was de drank erg warm. Eric Naulu En Yassine Belattar Ze bracht eigenlijk een deel van de show door met rondrennen Zeer controversiële Eric Zemmour, van wie Stijging in het medialandschap Veel inkt gemorst. Eric Naulu berispt argument ondersteuning En voormalig CNews-columnist Yacine Belattar heeft hem herhaaldelijk een ‘facho’ genoemd. Wat niet naar de smaak van de persoon in kwestie was. De toon groeide meer en meer tussen de twee mannen, tot Eric Nolo uiteindelijk plotseling opstond uit zijn stoel om de rekeningen te gaan vereffenen, oog in oog met zijn tegenstander, Cyril Hanouna en beveiliging dwingen in te grijpen.

Commentaren van Yassin Balatar en Eric Nolio

erin botsen Papa is er weer op vrijdag 1 oktober om Raak mijn tv niet aan, met de belangrijkste belanghebbenden…maar apart op de set ontvangen. Cyrillus Hanouna geef eerst het woord Yassin Balatar, die zei dat hij geen spijt had van zijn opmerkingen van de dag ervoor. De komiek geeft zelfs een laagje door uit te leggen dat Eric Naulo dat was “gemaakt” door Laurent Ruquier, die nog nooit een beroep had gehad, en hem vervolgens weer te behandelen als… “fascisme”. Genoeg om de schrijver en columnist te irriteren. Wanneer Eric Nolio op zijn beurt de set betreedt, verbergt hij zijn diepe verdriet niet om wat er gisteren is gebeurd en wat hij zojuist heeft gehoord.. ‘Vergeef me, dit is hier een maskerade. Geef Blatter opnieuw het woord voor nieuwe leugens, voor nieuwe leugens.’ ook protesteren.

READ  Wat is trichotillomanie, de aandoening waaraan de acteur lijdt?

Platar maakte een speciaal soort agitatie van stront.”

Woedend door Yassine Belattar en Cyril Hanoun, is Eric Naulu vastbesloten om zijn waarheid te laten horen. “Ik kwam om heel simpele dingen te zeggen. Het is duidelijk dat ik ziek ben van wat er gisteren is gebeurd. Niet alleen vanuit mijn persoonlijke geval, maar vanuit de rol van debat in het algemeen. Ik ben vastbesloten me iets heel eenvoudigs te herinneren. Dit jaar vierde ik mijn 60e verjaardag, ik daag iedereen uit om een ​​briefje of actie te vinden die voor mij op fascisme lijktDe historicus begon. Voordat hij zijn geduld verliest: “Het is nog steeds het debat dat gisteren plaatsvond, dat meerdere keren in mijn gezicht werd gezegd. Ik daag iedereen uit om iets als een uitbraak voor mij te vinden! Er zijn nog steeds twijfels over sociale netwerken. Platar, die gespecialiseerd was in het aanwakkeren van onzin op de netwerken.

‘Hij bedreigde me weer na de show’

Vervolgens beweerde Eric Naulo dat hij werd bedreigd door Yassine Blattar, zowel op de set als backstage. Nog een tonweegschaal :Ik zal mezelf nooit toestaan ​​om belasterd, beledigd en bedreigd te worden, ik sta op deze daad van bedreigen door een misdadiger. Omdat Blattar voor mij vooral een seriemoordenaar is, naast een niet-zo-grappige humorist”. Dan vervolgt hij: Wat ik gisteren zag, wat ik hoorde Balatar, in de laatste minuten van het debat, die zich dreigend naar mij wendt en zegt: “Degenen die hebben deelgenomen aan de beklimming van Zemmour, moeten hem betalen.” Wat moet ik doen ? Politiebescherming inschakelen? Hij bedreigde me opnieuw na de show, toen ik wegging, in niet mis te verstane bewoordingen. Ik noem haar een misdadiger. Eric Nolo concludeerde uiteindelijk uit zichzelf: ‘En ik bel hem weer? Een half uur lang? Maar wat een maskerade is dat!’

READ  nieuws | Juridische wendingen rond Johnny's tribute-show