Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik zag de grenzen van het straatverbod om mijn zonen niet te straffen en besprak ze de hele tijd.”

Agathe Likaron, 48, is sinds 2016 te zien in de show. Sebastian Soriano / Le Figaro / De schuit

schilderen – Aan het hoofd van “La Maison des Maternelles”, het dagelijkse – en harmonische – programma van France 2, streeft Agathe Lecaron ernaar om tegemoet te komen aan de zorgen van ouders.

Om dit een discussie tussen vriendinnen te laten zijn, ontbreekt er een fles wijn. Op 1 september helpt Agathe Lecaron niet mee om een ​​tamelijk formeel kader voor onze uitwisseling in te lijsten, een omheind schip in Parijs. Omdat we zeiden dat toen we met de zaak van een vriend met endometriose kwamen, ze haar een aantal hypnotherapeuten laat zien, ze is zorgzaam en ze is sympathiek. We zullen ontdekken dat het bestaatAlle AgathaZijn vriendelijkheid valt meteen op. Ze stelt de ouders gerust die ze elke dag ontvangt in het Maison des Maternelles, een instelling van de PAF, om vaaronderwerpen zoals borstvoeding of episiotomie en pijnlijke sociale verschijnselen te bespreken.

Kui Kui

Corinne Thibault, de hoofdredacteur van de show, herinnert zich een uitgave van februari 2021 gewijd aan incest. “Ik moest daarheen om dit onderwerp om 9.30 uur live te bespreken zonder medelijden te krijgen. Agatha heeft…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 89% om het te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Schrijf je vrijblijvend in

Al geabonneerd?
Log in

READ  BMW 320e Lounge-test: de meest redelijke hybride uit de 3-serie