Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

7 dagelijkse gebaren om u te helpen uw rekening te verlagen

onenigheid Oekraïens Russisch Het zal opnieuw directe gevolgen hebben voor het dagelijks leven van de Fransen. Ondanks de belofte van de regering Bevat stijgingen van de energieprijzenEn de Elektriciteitsrekeningen De verwachting is dat dit de komende weken zal toenemen.

Dus hier is het 7 simpele trucs Om je dagelijkse consumptie te verminderen en zo te werken voor je portemonnee en de planeet.

1 – Schakel stand-by-apparaten uit

Zelfs als ze zijn uitgeschakeld, blijven uw elektronische apparaten stroom verbruiken. Al uw apparaten zoals tv, computers, internetbox of uw huishoudelijke apparaten zijn in werkelijkheid Oponthoud en zo doorgaan met het produceren van de zogenaamde “SpookconsumptieE.” Dus het is nodig om erover na te denken Sluit het volledig of koppel het los wanneer u het niet gebruikt. Een klein trucje om uw werk gemakkelijker te maken, sluit al deze apparaten aan op een stekkerdoos die is aangesloten op een schakelaar, die u alleen maar hoeft uit te zetten.

2 – Kies de omgevingssoftware voor uw apparaten

Of het nu voor uw vaatwasser of uw wasmachine is, het wordt aanbevolenGebruik de meest economische software. Voor uw gerechten, liever de situatie voorvoegsel betekenis omgeving Wassen op hogere temperaturen. Hetzelfde geldt voor je wasgoed, koud wassen verbruikt veel minder energie dan een wasmachine. 40 of 60 cijfers.

3- Verbeterde verlichting

Het is niet nodig om de sfeer van het paleis van Versailles thuis te creëren. Dus vergeet niet om de lichten uit te doen in de kamers die je verlaat en kies Spaarlampen zoals lampen. Het kiezen van de juiste verlichting op basis van de kamer en uw gewoonten is niet alleen de sleutel tot het verminderen van uw verbruik ervanElektriciteit Maar ook voor verbetering jouw welzijn.

READ  Met deze milieuvriendelijke toiletten kunnen degenen die ze gebruiken betalen - West-France Evening Edition

Je kunt je interieurdecoratie ook verfraaien met lichte kleuren en zo beter genietennatuurlijke verlichting.

4 – Maak beter gebruik van de vriezer en koelkast

Waar u uw vriezer plaatst, kan u geld besparen. Het is dus aan te raden om het in te voeren onverwarmde kamer Vul het met reeds koud voedsel. Het is ook nodig om ontdooien Regelmatig. Haal voor je koelkast alle producten die je nodig hebt er tegelijk uit, zodat de openingen en sluitingen niet verdubbelen.

5- Betere verwarming voor uw huis

Eerst en vooral moeten we het bekijken isolatie De behuizing is geoptimaliseerd om het verbruik van radiatoren niet te verhogen. Pas ook de kamertemperatuur aan op basis van het gebruik. De temperatuur hoeft in de slaapkamer niet hetzelfde te zijn als in de woonkamer. Weet dat als je de temperatuur met één graad verlaagt, Bespaar 7% op elektriciteit.

6- Gebruik natuurlijke conditionering

Als de zon opkomt en je ramen raakt, Vergeet niet om jaloezieën, jaloezieën en verduisterende jaloezieën te sluiten Om je appartement of huis natuurlijk op te frissen. Nog een kleine tip: plant bomen voor schaduw en frisheid in huis.

7- Verantwoord en zuinig koken

In deze ruimte bevindt zich ongetwijfeld het grootste aantal elektrische apparaten. Dus eenvoudige gebaren kunnen eenvoudig worden toegepast om het te verminderen consumptie. Onthoud dat wanneer u uw oven gebruikt: Warm meerdere gerechten tegelijk op. Potten en pannen kunnen altijd worden afgedekt, zodat u geen energie verspilt.

Het kan ook uw keukenapparatuur verbeteren. kom binnen alstublieft Snelkookpan & inductiekookplaten Gebruik een waterkoker in plaats van een pan om het water te verwarmen.

De redactie raadt aan: