Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik speel liever niet tegen Frankrijk’

‘Ik speel liever niet tegen Frankrijk’

Nationaal voetbal zappen Het mooiste Ligue 1 Uber Eats shirt editie 2022/23

Tot ziens! Deze zaterdag, 2 december, is feitelijk gereserveerd voor een hereniging tussen Frankrijk en Nederland in de loting voor de groepsfase voor Euro 2024. In Duitsland, Oostenrijk en de play-offs (Polen, Estland, Finland of Wales) in Groep D ontmoeten elkaar op de tweede dag (21.00 uur) in Leipzig op vrijdag 21 juni, dat wil zeggen voor een paar maanden. Na hun play-offstrijd. Beide wedstrijden werden door de Franse vice-wereldkampioen in de heenwedstrijd in het Stade de France in maart (4-0) gewonnen toen ze afgelopen oktober terugkeerden naar Amsterdam (2-1). Het weerzien met de mannen van Didier Deschamps bracht de Nederlandse bondscoach Ronald Koeman echter niet echt van zijn stuk.

> Euro 2024: het volledige speelschema voor de Blues

‘Ons doel is om het EK te winnen’

“Het is voor iedereen lastig, maar ik wil niet in Frankrijk spelen”, antwoordde de Oranje-coach na de loting. Team. Frankrijk had misschien liever niet tegen Nederland gespeeld, omdat we vaak tegen Nederland hebben gespeeld en het goed is om andere sterke tegenstanders te hebben. Maar we moeten het accepteren. (…) Ons doel zal zijn om het EK te winnen, zoals elk team dat meedoet aan dit kampioenschap. Een paar jaar geleden hebben we in Rotterdam laten zien dat Nederland ook sterk kan zijn (opmerking van de redactie over de overwinning van Nederland in de Nations League tegen Frankrijk in 2020), maar we moeten allemaal in goede vorm zijn voor het team. Het zou sterker moeten zijn dan het de afgelopen maanden is geweest. Deze wedstrijd tegen Frankrijk zal anders zijn (dan de kwalificatie) omdat het een competitie is en dit de groepsfase is”, besluit Ronald Koeman.

READ  Betalen in het online casinosource:pexels.com

> Euro 2024: Volledige loting voor groepsfase

In totaal

Tot ziens! Deze zaterdag, 2 december, is feitelijk gereserveerd voor een hereniging tussen Frankrijk en Nederland in de loting voor de groepsfase voor Euro 2024. Bondscoach Ronald Koeman heeft niets om blij mee te zijn.