Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik laat de PACA mijn huis niet betalen”, zegt Karen Le Marchand, die een subsidie ​​van € 117.000 krijgt.

Deze publieke middelen, waarover gestemd wordt, zullen het mogelijk maken om milieuverantwoorde werken aan zijn Aix-gebouw te betalen, zodat het “Educatieve demonstratie voor energieregeneratie”. Vooral dankzij sociale netwerken.

Karen Le Marchand benoemd tot ambassadeur Over “Landbouw en Milieuverantwoordelijkheid” met Renaud Muselier in Provence-Alpes-Côte d’Azur. Haar nieuwe site heeft als doel, zoals ze op Instagram uitlegde, in het bijzonder “Ideeën en concrete acties voorstellen om de strijd tegen de opwarming van de aarde te bevorderen.”

» Lees ook – Karen Le Marchand wordt de ambassadeur van “Landbouw en Milieuverantwoordelijkheid” met Renaud Muselier

In deze context zou de gastheer van M6 een steun van 117.000 euro moeten krijgen, onder voorbehoud van een stemming door de gekozen regionale functionarissen op 28 oktober. Overdracht van informatie door Marsackto, onderzoekslocatie in Marseille. Kortom, de enorme residentie in Aix-en-Provence die Karine Le Marchand met publiek geld kocht, moet volgens milieuprincipes worden gerenoveerd, zodat het een “Educatieve demonstratie voor energieregeneratie”.

Dit idee zou oorspronkelijk uit de rol van Ambassador Presenter komen. “Omdat ik in de buurt kocht, belde ik hun diensten, we praatten veel en ze stelden mijn project voor., getuigt ze tegen Marsacto. Dit leidde tot het idee om ambassadeur te worden. We hebben zeer concrete acties in de pijplijn.” Met name radio-opvolgwerk op sociale netwerken en mogelijk op een tv-programma op M6. Ook de website moet het daglicht zien.

“Ik laad mijn huis niet op in de buurt, noch het parket, noch het werk, noch de elektriciteit”Ze staat erop de website te bezoeken van het onderzoek dat de subsidieaanvraag heeft ontvangen, die dateert van afgelopen juli. We lezen dat de essentie van het project in feite bestaat uit Video-opnames worden uitgezonden naar het grote publiek met een educatieve uitnodiging [pour] Het onderwerp milieuvernieuwing populair maken om bij te dragen aan de uitbreiding ervan.. De regio achtte deze echo daarom 117 duizend euro waard.

READ  Apocalypse Now Final Cut: Martin Sheen's hartaanval verteld door Francis F. Coppola

Wordt dit zijn thuis? Als de subsidieovereenkomst wordt ondertekend tussen de wijk en het gastbedrijf Potiche Prod, zal de verkoopakte van de woning, geraadpleegd door Marsactu, daarentegen op naam van Karine Le Marchand staan. “Mijn productiebedrijf geniet 15 jaar van het vruchtgebruik van het huis, ze legde uit. Tot die tijd ben je niet van mij. Ik betaal de huur als ik ga.”

» Volg alle informatie van tv-tijdschrift werkgelegenheid Facebook sociale netwerksite En Twitter.