Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Adele: Dat geschenk van een andere ster, een beetje walgelijk, thuis laten zien…

Hoe succesvol het ook is, Adele Ook in de muziek heeft hij nog steeds idolen. Onder degenen van wie je houdt, kunnen we rekenen op zangeres Celine Dion. Sterker nog, dankzij de animator heeft ze de kauwgom van haar klasgenoot terug kunnen krijgen!

Het tijdschrift interviewde hem Vogue tijdschrift Voor haar enquête met 73 vragen, die op donderdag 21 oktober 2021 online werd onthuld, had Adele er ongelooflijk veel vertrouwen in hoe ze ontdekte dat Celine Dion de kauwgom had geconsumeerd. “James Corden, een vriend van mij die rent Carpool Karaoke [diffusé pendant The Late Late Show sur la chaîne américaine CBS, NDLR]Hij deed de show met haar, hij wist hoeveel ik van hem hield, dus liet hij haar zijn tandvlees in een stuk papier spugen en het voor mij inlijsten.Pijptolk zei: HalloEn iemand zoals jij of rollen in het diepe.

In feite had Celine Dion James Corden verwelkomd in Las Vegas – niet in Los Angeles waar de reeks gewoonlijk plaatsvindt – in 2019. Carpool Karaoke Van een zangeres uit Quebec leidde tot hilarische momenten toen de ster haar schoenen aan voorbijgangers moest geven en merkte dat ze een scène reproduceerde uit Titanic Met de begeleider in een groep Bellagio. We wisten natuurlijk niet dat Celine James Corden vervolgens kauwgom toevertrouwde om aan Adele te geven en te laten zien in haar woonkamer in haar herenhuis in Californië!

READ  Dit is de beroemde Franse zangeres die haar dochter is