Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Het is gaaf’ ‘Je moet het in de presentatie zetten’, Julien Doré ‘duwt’ voor een kandidaat die Twittos laat doodgaan van het lachen

Eens was het niet de gewoonte, een zangeres bezocht mijn kandidaten Beste banketbakker onder de tent. Op donderdag 21 oktober 2021 verraste Julien Doré Merrill, een 33-jarige zaakvoerder, die een taart wilde bakken geïnspireerd op haar lied. Parijs Seychellen. En de drukbeelden die door de zanger zijn vrijgegeven, verbaasden de netizens veel.

M6 Live-schermopname

De wedstrijd gaat door Beste banketbakker op de M6. Na Margots vertrek vorige week, kandidaat ch’ti, na Een bloedstolsel bracht de juryleden ertoe zich van haar te scheidenDe aflevering beloofde harmonischer te worden dankzij het muziekthema. Allereerst gingen de genomineerden de uitdaging aan om klassieke opera om te vormen tot rockopera. Trombe Lowell in de vorm van een kopje koffie, cake in de vorm van muzieknoten, het toevoegen van citroen of kruiden en ga zo maar door, iedereen probeerde er zijn creativiteit in te brengen.

Een kans voor kijkers om meer te weten te komen over De patissiers van dit seizoen. Onder hen trok voormalig advocaat Aya de aandacht. De jonge vrouw van Aziatische en Libanese afkomst legde uit dat ze wist hoe ze naar het advies van de juryleden moest luisteren: terwijl ze het vol wilde houden met het toevoegen van kardemom aan een traditioneel operarecept en het in vierkante vorm opdiende, waarschuwden kandidaat Cyril Linnac en Mercote. “Het is een klassieker!” , ontsloeg de laatste en spoorde hem aan meer risico’s te nemen.

In de loop van de beproeving besloot Aya vervolgens een meer originele vorm te kiezen: de donutvorm. “Ik groet het werk en de harmonie van de taart”, hoorde ik, “Je hebt een mooie banketbakkershand”, van de jury. Vooral de luidsprekers vielen op zijn gezicht.

READ  Yusufa's hymne aan de blues "Never Trouble" Roslyn Pachlow

Maar de andere gebeurtenis van de dag was de plotselinge komst van zanger Julien Doré bij de tent. De zanger onderging een volledige creativiteitstest waarvoor Meryl ervoor koos om een ​​taart te maken geïnspireerd op zijn bijnaam Parijs Seychellen. Een schok voor zowel de kandidaat als enkele van haar concurrenten, duidelijk onder invloed van de charme van de kunstenaar. Velen op Twitter prezen de schoonheid en aantrekkelijkheid van de zangeres.

Maar het was zijn gevoel voor humor dat mensen aan het praten kreeg! Tijdens het touren langs de genomineerden door hun businessplan door te nemen, gebruikte Julien Doré gevoel voor humor. Terwijl Meryl hem liefkozend “JoJo” noemde, staarde hij haar aan en antwoordde koeltjes: “Je hebt me JoJo daar uitgenodigd? Mijn moeder noemt me meestal gewoon zo.” En de zanger aarzelde niet om haar op zijn eigen manier te motiveren, door hen te vragen de mooiste cake ter wereld te bakken om zijn lied te vertegenwoordigen. Van de jonge Anne Loeb die kooshet geldAngela, deed toen alsof hij van streek was dat hij niet geïnspireerd was door een van zijn bijnamen.Hij zei zelfs dat hij bereid was een jurystem negatief te beïnvloeden, voordat hij haar ‘veel succes’ wenste.

Op het moment van de proeverij kwam zijn humor weer terug: terwijl hij de Duinkerke Nicolas-cake proefde, merkte hij op: “Ik had niet gedacht dat ik het je zo snel zou vertellen, maar… ik ben dol op ganache.” Genoeg om nieuw gelach uit te lokken in de tent en op het doek…

READ  Michel Saran is ervan overtuigd dat hij Top Chef zal verlaten