Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik merkte dat ik tegen stress vocht”

Caroline, de tweede grootste winnaar Vergeet de woorden nietOp donderdag 21 oktober 2021 werd hij tijdens de tweede uitzending van de dag uitgeschakeld door zijn rivaal Aurelie uit de wedstrijd van France 2. De Maestro, die binnenkort weer te zien is in The Masters, reageert op zijn nederlaag van tv-entertainment.

Caroline Dus het zal niet overschrijden Margo, de grootste meester Vergeet de woorden niet. Na vierentwintig uur bestaan Word de op één na grootste winnaar Uit de wedstrijd van Nagoi in France 2, door te verdubbelen Kevin naar mij Maestro arrangementDe kandidaat werd op donderdag 21 oktober uitgeschakeld na 56 overwinningen (voor 57 inzendingen) en een hoofdprijs van € 416.000. Caroline is terug voor tv-entertainment Over het elimineren ervan, maar ook over Les Masters 2021 van de show waaraan ze gaat deelnemen.

tv-entertainment: Hoe heb je vanavond verloren?

Caroline: O’Reilly, die mij versloeg, zie veel. Net als veel andere concurrenten elders. Ik had toen de leiding Het is hetzelfde liedje. Het adres dat we tegenkwamen was datum van publicatiedoor Gerard de Palmas. Hij is een artiest waar ik heel veel van hou, maar ik heb in mijn carrière al veel van zijn liedjes ontvangen. We bereiken een fataal moment wanneer we onszelf wijsmaken dat we niet alles kunnen weten. In feite heb ik mijn recensies ervan niet benadrukt en me gefocust op artiesten die er nog niet voor zijn gevallen. Ik had het mis over een woord in zijn lied. Dit is zonder spijt!

Hoe ga je om met deze uitsluiting?

READ  Kim Kardashian: Haar 42e verjaardag verwend, eindigt de avond in een fastfoodrestaurant met allemaal strass steentjes

Er is een mengeling van gevoelens. Het is niet mijn genoegen om te verliezen. Ik neem het goed op, want ze verdient haar overwinning echt. Nagoi Ik noemde ook mijn achtergrond. Het is absoluut enorm, en er is geen ruimte voor teleurstelling.

Hoe heb je de toppen geprobeerd?

Hassan! We zijn verwend. Er is een hele surrealistische kant. Ja, er waren harde eindes. Ze is fysiek aan het proberen. Maar ik heb genoten van elk moment. Ik heb goede paren en connecties gehad met andere kandidaten, en het is altijd goed.

Wat is uw dynamiek met Nagui?

In het leven ben ik in het begin verlegen. Maar ik heb er met gemak van genoten, en ik heb geen probleem met sarcasme en sarcasme. De reden dat we het zo goed met elkaar kunnen vinden, is dat we niet op de set staan, alsof we voor de camera staan.

Wat ga je doen met je verdiensten?

Goede vraag ! Ik heb dit met andere maestro’s besproken, om ze te vragen wanneer we beseffen wat er met ons gebeurt. Allen antwoordden mij:U zult zien wanneer u het merkteken bereikt(lacht). We moeten wachten tot de uit te zenden programma’s onze inkomsten bereiken. Dus ja, ik praat erover met mijn partner thomas. Misschien dachten we erover om een ​​driewielige scooter te kopen. Maar meer concrete ideeën heb ik niet.

Wat heb je over jezelf geleerd?

Terugkijkend ben ik trots op deze cursus, omdat het soms zwaar was. Vooral op emotioneel vlak. Zoals wanneer we ons in de stoel bevinden. Terug in het spel komen is eng. Toen ik in de stoel zat, merkte ik dat ik met mijn gevoelens omging. Mijn moeder vond me erg nerveus, voordat het filmen begon, was ze bang dat ik het zou verliezen. Ik merkte dat ik mezelf in mijn bubbel zette en tegen de stress vocht.

READ  Foto Bilal Hosni werkt samen met zijn vriend en zijn fans delen zijn geluk

Heb je een geheim gehouden over je cursus?

het was moeilijk. Soms scheiden ze de knoppen voor een paar weken. Ik hield het geld altijd van mijn familieleden. Degenen die wisten dat ik aan mijn reis was begonnen, en waarvan ik overtuigd was, zeiden dat het schieten goed verliep. Op het niveau van mijn man en ouders waren ze op de hoogte van mijn verdiensten. Je moet er met ze over praten. Maar ze wisten dat ze het voor zichzelf moesten houden. Veel vrienden ontdekten mijn vlucht tegelijk met de uitzending. Ze waren erg onder de indruk naarmate de uitzendingen vorderden.

Hoe ga je met ze om? mijne heren?

Het is niet gemakkelijk op het werk. Omdat het zo snel gaat, moet ik meer vrije dagen krijgen. Maar ik kan het niet missen. Ik kan niet wachten om de andere maestro te ontmoeten. Ik heb al hun wegen gevolgd. Ik probeer mezelf niet te veel te belasten, maar je weet dat als je een bepaald niveau bereikt, je niet veel ruimte hebt voor fouten. Ik probeer puur te blijven. Wij zijn ook mens. Ik kan niet wachten om Nagui en de muzikanten weer te zien. Dan is het waar dat het moeilijk is om tussen het einde van de fotosessies en de masters een kleine stimulans te vinden om weer te gaan studeren.

Heb je al contact met andere Maestros?

een beetje alles. Margot, ik kwam haar tegen op de dag dat de groep verloor. Ze liep de studio binnen en “maakte me verliezen”: dit is wat ze van haar kant zegt (lacht). Maar het is een samenloop van omstandigheden! We hebben contacten gelegd op sociale netwerken. Je bent ook overgestoken Jeremy En Baptiste. Het wordt gedaan als en wanneer. Bijna alle Maestro’s feliciteerden me.

READ  "Ik zeg het voor de eerste keer": Stephen Plaza licht de sluier op over haar seksuele geaardheid

Zou je met ze willen zingen terwijl liefdadigheidsfeesten?

Het is echt iets dat me verleidt. Ik hou van zingen, ik hou van theater. Het zal een gelegenheid zijn om speciale momenten met de Maestros door te brengen. Als het mij wordt aangeboden, zal ik nu reageren.

Heeft u andere projecten?

Mijn achtergrond zorgt ervoor dat ik liedjes wil maken en deze met mensen wil delen. Een YouTube-kanaal starten (Vind zijn video’s door hier te klikkenOpmerking van de uitgever).

Wil je, net als andere Maestros like koor-En HerveyEn durian waar ElodieZing je je eigen liedjes?

Ik heb nog nooit geprobeerd om scripts te schrijven. Ik ben momenteel vooral aan het dekken. Maar waarom niet. Ik wacht de gevolgen af.