Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik ga niet tegen je liegen, het zal geen geweldige heropeningsavond worden, het zal geleidelijk verlopen”, waarschuwt Gabriel Atal.

gepubliceerd

Artikel door

De woordvoerder van de regering ligt weer op schema om bedrijven en culturele ruimtes te heropenen die momenteel gesloten zijn.

“Ik ga niet tegen je liegen, het zal geen grote avond worden om te heropenen. Het zal niet allemaal tegelijk gebeuren. Rond half mei zullen we beginnen met het heropenen van sommige plaatsen, maar het zal af zijn. Geleidelijk aan . “Gabriel stelde Attal zondag 25 april gerust. Gast van “politieke vragen” op franceinfo en France Inter, een regeringswoordvoerder bepaalde specifiek het tijdschema voor heropening aangekondigd door de regering, in de context van de Covid-19-pandemie.

“Elke persoon die wordt gevaccineerd, is iemand die wordt beschermd tegen het risico om een ​​gevaarlijk type op te lopen. Ons belangrijkste criterium is de verzadiging van onze ziekenhuisdiensten. Als we weten dat we half mei 20 miljoen mensen kunnen vaccineren. miljoen mensen medio juni, geeft het ons enige zekerheid dat de epidemiologische situatie dankzij vaccinatie zal worden beschermd. “Uitleg van Gabriel porter.

“Door vaccinatie kunnen we ons meer vertrouwen in de toekomst tonen.”

Gabriel Attal

Naar franceinfo

Moet de hele overheid worden gevaccineerd om het goede voorbeeld te geven? ‘En het was niet alleen Jean Castex, er was Sophie Clausel, staatssecretaris voor Gehandicapten, die het deze week deed, en gisteren ook Jean-Michel Blancer.’De woordvoerder zei. Met betrekking tot geruchten over een communicatiecampagne door beroemdheden als Sheila, antwoordt Gabriel Attal daarop“Er is geen contact met haar opgenomen, ze was al ingeënt. Ze zei dat ze verrast was door de geruchten die de ronde deden in de pers. Jan Castex heeft nooit een verklaring afgelegd waarin hij zei:” Ik vraag om Sheila te vaccineren “of” Sheila gaat zich laten vaccineren. “.