Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik ben niet in herstel”: Carla Bruni heeft kanker en is nog steeds in behandeling, ontroerende details gedeeld

“Ik ben niet in herstel”: Carla Bruni heeft kanker en is nog steeds in behandeling, ontroerende details gedeeld

Geschreven door Samia Yacoubli | editor

Ze is een filmfanaat en kijkt graag naar trailers en historische momenten op tv. De volgende inauguratietoespraak van James Bond of Barack Obama bezorgde hem dezelfde koude rillingen.

Kunstenaar, model, voormalig First Lady van Frankrijk… Carla Bruni Sarkozy draagt ​​veel hoeden en navigeert met buitengewoon gemak door alle werelden. Op zesenvijftigjarige leeftijd lijkt ze buitengewoon gelukkig, maar tegelijkertijd wordt ze geconfronteerd met de plaag van kanker, en die heeft ze nog niet overwonnen.

“Ik ben niet in herstel”: Carla Bruni lijdt aan kanker en is nog steeds in behandeling, ontroerende details gedeeld

De rest volgt na de aankondiging

Carla Bruni werd gezien in de mooiste jurken op de rode loper van het filmfestival van Cannes. De 56-jarige ster verschijnt nu op de cover van Vanity Fair, de Franse editie, met een heel andere look, maar dat weerhoudt haar er niet van om te stralen: een wit overhemd en een spijkerbroek. In volledige ontspanning sprak de vrouw van Nicolas Sarkozy met het tijdschrift over haar professionele leven en meer intieme onderwerpen, in het bijzonder kanker.

Afgelopen oktober deed Carla Bruni Sarkozy een klinkende aankondiging als onderdeel van haar bewustwordingscampagne over borstkanker: ze onthulde dat ze zelf met deze vreselijke diagnose te maken had gehad: “Chirurgie, radiotherapie, hormonale therapie, volg de gebruikelijke behandelingskuur voor dit type kanker. Maar ik had geluk: mijn kanker was nog niet agressief.

in ijdelheid eerlijk, Ze geeft details over haar gezondheidstoestand. Ondanks haar invloed in de schijnwerpers die je zou kunnen doen denken dat het kwaad verre van haar is, is de singer-songwriter nog niet helemaal uit de problemen en zet ze haar behandeling voort: “Dit is het geval met de medicijnen die ik moet nemen, aangezien ik helemaal niet in remissie ben.“Dus moet ze medicijnen nemen die duidelijke bijwerkingen hebben:”Tamoxifen veroorzaakt gewichtstoename, wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt, vandaar het idee om het aantal maaltijden te verminderen“Een behandeling waarmee ze het leven onder ogen kan zien en kan genieten van haar dochter Giulia Sarkozy, 12, die ze graag wil zien opgroeien, en haar oudste dochter Aurelien, die bijna 23 jaar geleden werd geboren in haar relatie met de schrijver Raphael Enthoven.

READ  Jolie uit Koh Lanta dient klacht in tegen haar ex-vriend Miguel Martinez: beschuldigingen van verraad en doodsbedreigingen... Wat we weten

Carla Bruni Sarkozy bevindt zich dankzij behandelingen in een ‘magische periode’

De beproevingen waarmee ze wordt geconfronteerd, omringd door haar familie en speciale steun. Ze volgt behandelingen waaronder EMDR die hun vruchten beginnen af ​​te werpen: “Ik ben iemand die voortdurend toezicht houdt op de behandeling. Ik deed psychoanalyse toen ik ontdekte dat ik een biologische vader had en dat hij niet degene was die mij heeft opgevoed. ‘Ik probeerde mezelf te begrijpen, en toen ontdekte ik behandelingen die geen verband hielden met woorden, maar met sensaties, emoties en verborgen herinneringen.’ Hierdoor ontdekte hij dat de meesten van ons niet zo neurotisch zijn, maar ‘misschien meer getraumatiseerd. ”Door al dit werk kan ze zeggen dat ze zich vandaag in een ‘nogal magische periode’ bevindt. Is dit het ideale moment om een ​​nieuw album uit te brengen? Het idee is in de maak, maar het kost tijd.

Het volledige interview vindt u in het magazine Vanity galerij Vanaf 29 mei 2024