Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Al Ameri bespreekt zijn reactie op Jolie na haar eliminatie uit Koh Lanta, Immunity Hunters

Al Ameri bespreekt zijn reactie op Jolie na haar eliminatie uit Koh Lanta, Immunity Hunters

Oriëntatietest Koh Lanta, Immuunjagers Het werd op dinsdag 28 mei vertoond door TF1. Al-Amiri verloor nadat Julie de dolk vlak voor hem vond. Geërgerd op dit moment vertelt hij meer over deze reeks in Entertainment op afstand.

De rest staat onder deze advertentie

Het kostte ruim vier uur onderzoek om de namen van de drie finalisten te kiezen Koh Lanta, Immuunjagers. In de vijftiende aflevering van het seizoen, gepresenteerd door Dennis Brugniart en uitgezonden op TF1 op dinsdag 28 mei, Oriëntatietest Hij zag vooral twee kandidaten schitterenHet zijn Leia en Misa, die hun dolk hebben gevonden om hen te kwalificeren voor twee plaatsen in 1:41 en 1:43. Het was moeilijk om te kiezen tussen de drie overgebleven avonturiers, Omari, Julie en Pauline. Ze gingen naar het okerkleurige gebied om eerst de vuurtoren en daarna het beroemde mes te vinden.

Kun je weggaan?“: Volgens Al-Amiri (Koh Lanta, Immuunjagers) Julie wordt gevraagd te vertrekken tijdens de oriëntatietest

Pauline was de eerste die de vuurtoren in handen kreeg, en Amri volgde met de hulp van haar vriendin. Julie zat in de problemen. Zonder iets anders te vinden dan een okerkleurige steen, verloor de taxivakman uiteindelijk zijn kompas in het hoge gras! Verdwaasd koos ze er vervolgens voor om Amiri op de voet te volgen in de hoop de dolk voor hem te zien.. “Ik was hier. U komt naar mijn omgeving, kunt u alstublieft weggaan?‘, vraagt ​​de bokser midden in de beproeving. Een wens die de voormalige Rode niet zal vervullen. Wat erger is, is dat ze een paar minuten later de dolk grijpt. Ze is dus gekwalificeerd voor beide posities en schakelt Pauline en Amery uit.

Ze heeft niet vals gespeeld“: Al Amri (Koh Lanta, Immuunjagers) Cash on Julie kwalificeerde zich in de finale tegen hem

Eerder gevraagd Entertainment op afstandAl-Amiri keert terug naar deze scène en bevestigt dat hij zichzelf in de plaats van zijn metgezel plaatst. “Ik begrijp het, maar ik wil niet dat ze aan mij blijft plakken! Andere oplossingen heeft ze niet. Het stoort me, maar ik kan niet zeggen dat ik het niet begrijp“Na het noodlottige moment waarop Julie de dolk ontdekte, zegt de kandidaat dat hij haat koestert”, zegt hij.Ik ben absoluut walgelijk. Mijn reactie is normaal, we staan ​​op het punt om in te schrijven, ik ben erg teleurgesteld dat ik daar niet heen ben gegaan. Dan is het spel aan de gang en krijg ik de zaken nog steeds vrij snel goed. Ze speelde met haar wapens, ze speelde niet vals, ze overtrad geen regels Ko Lanta Bravo voor haar en jammer voor mij, ik had het beter moeten doenToen hem uiteindelijk werd gevraagd of hij Jolie had vergeven, antwoordde Ameri dat zijn gebaar al eeuwenoude geschiedenis was tijdens het filmen: “Zodra we weer aan de regietafel zitten, kom ik woedend terug, maak een praatje met Denis Bruniart en de zaken gaan snel. Felicitaties aan haar trouwens“Al dat goed is, eindigt goed!”

De rest staat onder deze advertentie