Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton heeft “een stap omgeslagen” in haar kankerbehandeling

Kate Middleton heeft “een stap omgeslagen” in haar kankerbehandeling

Volgens een vriendin van de prinses van Wales is het laatste nieuws over haar gezondheidstoestand zeer positief.

Het nieuws is goed! Hoewel Kate Middleton uit het zicht is gebleven sinds haar kankerbehandeling afgelopen maart begon, is het moeilijk om te weten hoe haar gezondheidstoestand evolueert. Maar volgens de geheimen van een bron dicht bij de familie aan het tijdschrift Vanity galerij De prinses van Wales lijkt positief te reageren op de preventieve chemotherapie die haar wordt aangeboden. In feite had de vrouw van prins William tijdens haar behandeling ‘de drempel overschreden’. Een vriendin van de familie zei: “Het is een enorme opluchting om te zien dat ze de medicatie verdraagt ​​en het veel beter gaat.” “Het was natuurlijk een heel moeilijke en zorgwekkende tijd. Iedereen schaarde zich achter haar: William, zijn ouders, zijn zus en zijn broer”, voegde deze nabije bron eraan toe.

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

De retourdatum is nog onbekend

Ondanks een bemoedigende gezondheidscontrole zal Kate Middleton niet van plan zijn haar koninklijke taken te hervatten. Maar op dit punt spreekt de informatie zichzelf tegen. Aan de kant van de Dagelijks beestOpmerkelijk is dat de moeder van George, Charlotte en Louis niet van plan is tussen nu en het einde van het jaar in het openbaar te verschijnen. “Er is mij verteld dat Kate’s agenda voor dit jaar leeg is. Er is niets gepland. Ze zal de rest van het jaar niet in het openbaar verschijnen”, zei een koninklijke bron in het artikel dat op zaterdag 25 mei werd gepubliceerd. dagelijkse mail Hij bevestigt dat de prinses van Wales in de herfst zal terugkeren. naast Vanity galerijNiets is duidelijk. “Er is geen tijdschema, en zeker geen urgentie”, vertelde een bron aan onze Amerikaanse collega’s. Dit zal zijn wanneer Katherine zich er klaar voor voelt en wanneer ze groen licht krijgt van haar medische team. Maar ze zal voor 100% weer aan het werk gaan, daar bestaat geen twijfel over.”

READ  Elise Lucet: Haar 15-jarige dochter Rose nam een ​​belangrijke beslissing 'extreem angstig'