Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik ben erg teleurgesteld, de gasten hebben zo weinig aandacht besteed aan hun outfits”, aldus Lily-Rose Depp en Charlotte Casiraghi gemeden door Marseille.

“Ik ben erg teleurgesteld, de gasten hebben zo weinig aandacht besteed aan hun outfits”, aldus Lily-Rose Depp en Charlotte Casiraghi gemeden door Marseille.

samenvatting

Chanel en zijn muzen nemen het serieus op 2 mei 2024, als het merk Marseille overneemt voor een modeshow.

inhoudsopgave

Chanel presenteert op donderdag 2 mei 2024 haar cruisemodeshow in Marseille. De teams van het modehuis doen hun best. Een kortstondig radiostation zendt uit vanuit Cité Phocéenne, en in Fort Saint-Jean wordt een kortstondige tentoonstelling geopend. Ter plaatse maakten ook enkele supersterren de reis. We hebben Anna Mouglalis, Charlotte Casiraghi, Ladge Lee gezien, Lelie Rose DeppMarion Cotillard en Sébastien Tellier in het bijzonder. De bevolking is al verzadigd.

Een algemeen gevoel van vermoeidheid in Marseille vanwege Chanel

We hebben op internet al een aantal afwijzingsberichten opgemerkt. Let op :” Ja, nou, ze zullen met hun mode breken, en ze zullen me lastigvallen op weg naar het stadion…’of “Ik heb nog nooit zoveel vrachtwagens gezien in Marseille, het is gek, zelfs in Cannes midden in het festival waren er niet zo veel!!! Stadscentrum, hotels, restaurants, boulevard, stadion… Chanel waar je in zit het is allemaal plaats!!!”maar ook ” Marseille ligt op een helling die niet de zijne is…

Lily-Rose Depp heeft haar lichaamsbouw bespot

Bovendien vielen velen van hen de structuur van sommige sterren aan, zoals de dochter van Vanessa Paradis of het nichtje van Prins Albert. Over deze twee inspiratiebronnen voor het merk kunnen we lezen: “ Ik ben erg teleurgesteld, omdat de gasten zo weinig moeite hebben gedaan om hun outfits te stylen“,‘Nee, dank je, ik wil niet dat deze lijken beschadigd worden en gebruikt worden voor luxe…’

Niet beledigend voor de haters, het Chanel-evenement werd sowieso ter plaatse gesimuleerd. In de Cité Radieuse Le Corbusier, een emblematische plek in de stad, waar de modellen naartoe gingen. Onze collega’s uit de Provence meldden dat donderdagochtend drie inbraakpogingen zijn gestopt. ” Ze slaagden erin de eerste veiligheidsring te passeren, maar konden niet verder“, bevestigde een van de lijfwachten.

READ  Charlotte Gainsbourg en Yvan Attal zijn achterbaks en overdreven gepassioneerd: een zeldzaam uitje met een ander zeer discreet koppel...