Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

i9-13900K 6GHz met een druk op de knop?


Gigabyte kondigt aan dat gebruikers van hun nieuwe moederborden een bedrag kunnen besteden i9-13900 K (of KF) op 6 GHz de gemakkelijkste manier ter wereld: door op een knop te drukken. Concreet profiteren de moederborden van het merk van een nieuwe BIOS-update waarmee ze: direct 6 GHz “.

Zoals u begrijpt, hebben we het hier over een “script” voor automatisch overklokken. Het nieuwe bios heeft dus een script dat automatisch de CPU-spanning aanpast. Om preciezer te zijn, alle harten De Vcore-belastingsdetectie kalibreren: Ze zijn het beste van twee harten. Daarna wordt het omgezet naar een frequentie van 6 GHz. Het is dus waar dat we al vergelijkbare toepassingen hebben gevonden bij andere merken, en automatisch overschakelen naar 6GHz vanaf 13900K zal resulteren in een prestatieverbetering van ongeveer 3% … Maar vanuit marketingoogpunt lijkt 6GHz te kunnen meer verkopen…

i9-13900K 6GHz

GIGABYTE-persbericht

NL Technology Co., Ltd. Vandaag heeft de toonaangevende fabrikant van moederborden, grafische kaarten en hardwareoplossingen deze technologie aangekondigd direct 6 GHz Exclusief ontworpen om de prestaties van de Intel Core i9-13900K-processor te verbeteren. Zodra de moederborden zijn bijgewerkt Gigabyte Z790 Met de nieuwste BIOS en relevante instellingen ingeschakeld, kunnen gebruikers de prestaties van hun Intel Core i9-13900K in een mum van tijd opvoeren tot 6GHz.

Naast de Turbo Boost-modus kan de GIGABYTE Instant 6GHz-technologie de latente kracht van de CPU ontketenen om de single-coreprestaties met maximaal 3% te verbeteren, zodat u kunt genieten van de ongekende prestaties van toekomstige CPU’s.

De nieuwe Intel Core i9-13900K-processor maakt het voor gebruikers gemakkelijker om te genieten van OC-prestaties. Met behulp van GIGABYTE’s nieuwste 6GHz real-time technologie kan het systeem automatisch de CPU-spanning aanpassen en de Vcore-laadlijn kalibreren om de meest geoptimaliseerde 6GHz-kernen te detecteren.

In plaats van te worstelen met ingewikkelde CO2-instellingen, kunnen gebruikers genieten van eenvoudig overklokken door GIGABYTE Z790-moederborden bij te werken naar het nieuwste BIOS en de onmiddellijke 6GHz-optie in het BIOS in te schakelen. Dit zorgt voor een prestatieverbetering van 3% op een enkele kern en levert een vergelijkbare ervaring als de OC-versie op de i9-13900K-processor.

READ  Ezviz HB8 2K+ review: een externe batterijgevoede camera die bijna compromisloos is