Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe Red Dead Redemption in 2022 bijna exclusief voor Xbox werd | Xbox One

uitgebracht in 2010, Red Dead Redemption Het is een van de meest bekroonde games van de afgelopen 15 jaar en zeker een van de meest populaire games voor spelers op Xbox 360 en PS3. Als je dit meesterwerk niet kent, kun je het tegenwoordig alleen op moderne consoles spelen met je Xbox.

Red Dead Redemption is niet langer beschikbaar op PS4 en PS5

Red Dead Redemption staat sinds 2016 op PS Now

De afgelopen dagen kunnen PlayStation-spelers Red Dead Redemption niet meer spelen op PS4 of PS5. De game is sinds 2016 beschikbaar op PS Now (sinds gecombineerd met het nieuwe PS+-aanbod) specifiek via de cloud, maar verliet onlangs de catalogus zoals te zien op Twitter
videotech_
.

Het wordt niet langer verkocht in de PlayStation Store en kan niet worden gespeeld via achterwaartse compatibiliteit op latere PlayStation-consoles.

Als je geen Xbox hebt, kun je er nog steeds van genieten op PS3, maar dat is niet de beste manier om de titel in 2022 te ervaren.

Speelbaar in 4K op Xbox One X en Xbox Series X

Om de game vandaag in de beste omstandigheden te ontdekken, heb je geen andere keuze dan hem te spelen op Xbox One of Xbox Series X | S. Red Dead Redemption is achterwaarts compatibel met de nieuwste Xbox-consoles en wordt nog steeds doorverkocht
Microsoft Store
. Als je een fysieke versie van de Xbox 360 hebt, kun je de schijf in je Xbox One of Xbox Series X plaatsen om hem nu af te spelen.

Als kers op de taart is de game speelbaar in 4K op Xbox One X en Xbox Series X en in 1440p op Xbox Series S. Het is het soort gratis reboot waar Xbox-gamers sinds april 2018 van kunnen genieten, terwijl deze game nooit is uitgebracht op pc.

READ  Microsoft verdedigt zijn plan om Activision in Brussel te kopen, 'Call of Duty' centraal in de discussies

Er is een manier voor pc-gamers om Rockstar te spelen via PS3- en Xbox 360-emulators, maar dat is ook niet de beste manier om het spel te ervaren.

Het laatste nieuws, de Remaster van Red Dead Redemption waar we regelmatig geruchten over horen, is geannuleerd, zoals we al zeiden afgelopen juli.