Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Duelvergelijking: Apple AirPods Pro (2e generatie) vs Sony WF-1000XM4

Duelvergelijking: Apple AirPods Pro (2e generatie) vs Sony WF-1000XM4

Beide modellen bieden ons een uitzonderlijke audioweergave via hoofdtelefoons. echt draadloos, elk heeft zijn eigen aanpak. De AirPods Pro (2e generatie), aan de andere kant, zijn over het algemeen aangenamer, vooral bij hogere frequenties, met een helderder gevoel, levendiger geluid en een iets meer front-end theater, maar het is ook meer open en levendig. Goed geventileerd. De lagere frequenties zijn ook iets sterker, wat het ritme en de definitie op geen enkele manier bederft. De algehele geluidsweergave ontbreekt niet aan details, wat AirPods Pro (2e generatie) zo effectief maakt.

Sony WF-1000XM4 Frequentieresponsmeting
Apple AirPods Pro (2e generatie) Frequentieresponsmeting

De WF-1000XM4 is ook relatief vlakker, maar meer gemeten, vooral bij hogere intermediairen. Het resultaat is een geluid dat zachter is dan AirPods Pro (2e generatie), maar net zo soepel, verfijnd en nauwkeurig, met een iets natuurlijkere benadering in termen van stereoweergave, vooral in termen van diepte. In beide gevallen zijn de bellen van alle instrumenten volledig herkenbaar en vertonen beide modellen een uitzonderlijke dynamiek en nauwkeurigheid.

Het is dus moeilijk voor ons om te kiezen tussen de twee modellen; Het is aan iedereen om de voorkeur te geven aan de soepelheid van de WF-1000XM4s of de helderheid van AirPods Pro (2e generatie).

READ  NASA en DARPA testen nucleaire warmtemotoren voor bemande missies naar Mars