Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit zijn de beste functies van de update

Dit zijn de beste functies van de update

Vandaag rolt Apple zijn eerste grote update naar iOS 16 uit. Het zit boordevol opwindende functies, waarvan sommige al enkele weken worden besproken. Volg de gids, we laten je alles zien wat je niet mag missen met deze nieuwe update.

met iOS 16Apple heeft grote inspanningen geleverd om de gebruikerservaring op de iPhone te verbeteren. altijd op het scherm, Bewerk en markeer alle berichten als gelezenVerbeterde aanpassing van het vergrendelscherm: er is geen gebrek aan nieuwe functies. Het is echter duidelijk dat het bedrijf Cupertino het onder zijn hoede heeft gehouden, zoals blijkt uit de eerste grote OS-update.

Vanaf vandaag beschikbaar op alle compatibele iPhones (i.e. iPhone 8-modellen), iOS 16.1 zal niet achterblijven op het gebied van nieuwe functies. Tussen de nieuwe dynamische eilandfuncties en verbeteringen aan bestaande apps heeft deze update veel te maken. Wacht, dit is wat je kunt verwachten als je iOS 16.1 installeert.

Ontdek alle nieuwe functies van iOS 16.1

Met Dynamic Island kun je wedstrijden live bekijken

Dit is de coole nieuwe functie van iOS 16.1. Dynamic Island, dat zelf een belangrijke innovatie van de iPhone 14s is, wordt beter met de iOS 16.1-update. Vanaf nu kunnen gebruikers verschillende evenementen live volgen, Realtime sportuitslagen Vervroeg hun leveringen. Alles werkt ook op het vergrendelscherm om altijd het nieuws te volgen.

Deel foto’s gemakkelijker met uw dierbaren

Ook de Foto’s-app heeft recht op een kleine verbetering. Met de update is het nu mogelijk om een ​​gedeelde map te delen met maximaal vijf mensen, die elk foto’s kunnen toevoegen, bewerken en verwijderen.

READ  Beloningen op itemniveau in Dragonflight - World of Warcraft

Bedien alle dingen die op je iPhone zijn aangesloten

iOS 16.1 biedt ondersteuning voor Matter, de connectiviteitsstandaard waarmee je alle objecten die werken met Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa rechtstreeks vanaf je iPhone kunt bedienen.

over hetzelfde onderwerp – iOS 16: Apple lost microfoonfout op tijdens CarPlay-audiogesprekken

Verplaats je sleutels gemakkelijk

Voor degenen die hun iPhone gebruiken om hun auto of zelfs bepaalde deuren te ontgrendelen, kunt u met iOS 16.1 deze sleutels die zijn opgeslagen in uw Maps-app heel gemakkelijk delen: gewoon door een bericht te zien aan uw dierbaren.

Apple Fitness + is direct beschikbaar op iPhone

Met iOS 16.1, Apple Fitness Het vereist niet langer een Apple Watch om te werken. Een abonnement kost nog steeds €10 per maand, maar de oefeningen zijn direct toegankelijk op de iPhone van de gebruiker. In werkelijkheid zal het echter niet meer mogelijk zijn om bepaalde gegevens, zoals hartslag of het aantal verbrande calorieën, weer te geven.