Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Call of Duty Modern Warfare 2 stevent al af op enorm succes |  Xbox One

Call of Duty Modern Warfare 2 stevent al af op enorm succes | Xbox One

Call of Duty Modern Warfare 2 is ongetwijfeld de grootste release van de maand voor videogames en een van de belangrijkste titels van het jaar. Hoewel de campagne van de game al beschikbaar is in vroege toegang, laten de eerste statistieken zien dat Activision een enorme hit zou moeten worden.

Call of Duty Modern Warfare 2 is al een commercieel succes dankzij de campagne

dat weet je Modern Warfare II-campagne beschikbaar in vroege toegang Sinds deze week voor een aantal spelers. Het is genoeg om te hebben Heb het spel gepre-orderd Krijg toegang tot alle missies van de singles-modus terwijl je wacht op de officiële release, die nog steeds gepland staat voor 28 oktober. En volgens de eerste statistieken die via Steam zijn verkregen, wijst alles erop dat de game een echt succes zal worden.

Als we kijken naar de eerste cijfers van Steam, waren de piekspelers in de eerste 24 uur 94.655, ook al is het weekend nog niet eens begonnen. Als we kijken naar de statistieken van eerdere Call of Duty-games op Steam, doet alles ons geloven dat succes meer dan ooit zal zijn.

Verschillende factoren kunnen dit succes op het Valve-platform verklaren. De eerste is dat Activision de afgelopen jaren niet echt een groot voorstander van Steam is geweest, en sommige grote games in de franchise schitterden door hun afwezigheid, te beginnen met de geremasterde versie van Call of Duty: Modern Warfare in 2019 of de laatste aflevering van Vanguard in het algemeen. Daarom is het mogelijk dat de ontvangst van de nieuwe game op Steam tot lang wachten zal leiden.

READ  Vergelijkend duel: Google Pixel 6a vs Nothing Phone (1)

Maar wat aangeeft dat de statistieken waarschijnlijk zullen exploderen, is dat de game momenteel alleen beschikbaar is in Early Access. Dit betekent dat de nummers die we hebben alleen zijn van degenen die de game hebben gereserveerd en gelanceerd.Ook is de multiplayer-modus nog niet beschikbaar, alleen Steam-nummers blijven, geen rekening houdend met consolespelers.

De geremasterde versie van Call of Duty: Modern Warfare passeerde 30 miljoen exemplaren die een jaar na de release in 2019 werden verkocht, en gezien de inhoud die gepland is voor deze nieuwe compilatie, lijkt het alsof alle sterren daar vandaag de dag mee in overeenstemming zijn. Call of Duty: Modern Warfare II Zet een nieuw record neer.