Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Houders van Upamecano en Konate, Deschamps plaagt … Le Journal des Bleus

Het is de grote dag, dames en heren! Een week na aankomst op plattelandsgrond gingen de Blues eindelijk de ring in tegen Australië. Een wedstrijd die je uiteraard live kunt volgen 20 minutenWe geven je ook een afspraak instagram Live te zien vanuit het Al Janoub-stadion in Doha. Laten we in de tussentijd eens kijken naar het bluesnieuws van de afgelopen 24 uur.

blues zonder “angst”

Zoals bij elke wedstrijd is het de coach Didier Deschamps en kapitein Hugo Lloris, die zich voorstelde in de (volle) vergaderruimte van het enorme perscentrum in de hoofdstad van Qatar. Op het menu wordt veel gekletst zonder veel interesse, zoals typisch is bij dit soort oefeningen 24 uur na een wedstrijd. Van de kant van Lloris is er veel gesproken over “de lucifers één voor één nemen”. Wat een punk, dit is Hugo! Van de kant van de DD werd bekend gemaakt dat er ondanks het vertrek van Benzema geen “vrees” in de groep is en dat de ambities niet zijn veranderd.

DD Comedyclub

Ha, ja, Deschamps brengt nog steeds het grapje naar voren dat we elke wedstrijd maken als de Blues het opnemen tegen middelmatigere teams. “Ik zie dat je Australië goed kent, want je hebt me er nooit een vraag over gesteld”, grapte hij. Tegelijkertijd, elke keer dat we de spelers de afgelopen dagen spraken, maakten ze ons duidelijk dat de coach nog niet aan hen was begonnen.

Geen loris-badge (noch voor anderen)

Ik vroeg opnieuw naar de “One Love”-badge, Hugo Lloris Hij herhaalde dat hij er de voorkeur aan gaf “binnen te blijven”. [son] Het frame van de speler en de concurrent “zelfs als” er eigenlijk verschillende lovenswaardige oorzaken zijn die moeten worden ondersteund. Ten slotte zal geen enkel land dat het idee heeft geopperd om de armband te dragen, dit doen uit angst voor straf van deze dappere en capabele FIFA. Gedurende deze tijd werd een journalist gevraagd om zijn shirt te verwisselen bij de ingang van het Ahmed Bin Ali Stadium van de Verenigde Staten van Amerika en Wales, en dit shirt was in de kleuren van de regenboog. Welkom in Qatar!

Gedetailleerde Upamecano-Konate

het team Hij onthulde de basisopstelling waarin Deschamps dinsdagavond zou moeten staan. Omdat Varane heel eerlijk is, zal de voormalige Leipzig-joint (2017-2021) verantwoordelijk zijn voor de graangarantie. The Blues spelen 4-2-3-1 met het aanvallende kwartet Dembele – Griezmann – Giroud – Mbappé.

Potentieel team: Lloris – Pavard, Konate, Upamecano, Lucas Hernandez – Choameni, Rabiot – Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud

Het programma van vandaag

The Blues hebben een date in het Al Janoub Stadium in Doha om 20.00 uur tegen Australië. Wat ons betreft, we verwelkomen je iets eerder voor onze Instalive Story om je onze gevoelens te geven en de laatste info te bespreken voordat je de tribunes betreedt.