Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De tweede helft gaat tussen Engeland en Iran, en de Three Lions staan ​​ruim voor

Vind hier al onze live #MONDIAL2022

16:17 uur Het is voorbij, Engeland versloeg Iran met 6 tegen 2. De drie leeuwen doen het Een goede deelname aan de wedstrijd. (Evrim Aydin / Anadolu Agentschap)

15.30 uur : Tijdens de pauze van #ENGIRN vroeg ik Iraniërs wat ze vonden van de weigering van hun team om het volkslied 🇮🇷 te zingen ter ondersteuning van de voortdurende revolutie. Had niet veel “wat te zeggen”. Ali, “waardeert dit sterke gebaar.” “De wereld zal het tenminste zien.” #vuduqatar https://t.co/2hLzlXtScM

15:29 uur Op de tribune had onze journalist Raphael Godeh moeite om Iraanse supporters te overtuigen om te reageren op demonstraties van steun aan de protestbeweging in hun land. Maar een van hen, Ali, heeft het “Ik waardeer dit krachtige gebaar.”.

15:28 uur Een Iraanse vlag met de inscriptie: “Vrijheid van leven voor vrouwen” onder aanhangers van Iran. #F24 #worldcup2022 #worldcup 2022 https://t.co/MnjsZTHsPz

15:34 uur : De journalist plaatste ook een spandoek onder Iraanse supporters op Twitter met de tekst: Vrijheid van leven voor vrouwen.

15:34 uur Iraanse spelers weigerden voor de wedstrijd tegen Engeland hun volkslied te zingen. Maar daarvoor cirkelden ze ook in een cirkel, “Zeker voor hun pre-match gebeden en de overgrote meerderheid, zo niet allemaal, stak hun vuisten in de lucht en hun supporters applaudisseerden.”Cedric Ferreira, een journalist van France 24 die ter plaatse aanwezig was, zei.

15:34 uur : Velen van jullie hebben ons in de commentaren duidelijk gemaakt dat jullie het WK boycotten. Daarom heeft onze sportrubriek alles op een rij gezet Andere sportcompetities die je kunt volgen. Dit varieert van rugby tot basketbal, inclusief wintersport.

15:34 uur Het is de eerste helft van de wedstrijd Engeland-Iran. The Three Lions leidden met 3-0 en scoorden drie doelpunten in een paar minuten (35e, 43e en 45+1).

15:34 uur : het tweede doelpunt van de drie leeuwen. Acht minuten na de eerste. Bukayo Saka staat de Engelsen toe de Iraniërs onder controle te houden.Jude Bellingham en Engeland vieren hun openingswedstrijd tegen Iran op 21 november 2022 (ADRIAN DENNIS / AFP)

15:34 uur Engeland opende de score tegen Iran. in de 35e minuut. Het was Judd Bellingham die het eerste doelpunt van de competitie scoorde voor de Three Lions. De Engelsman Bukayo Saka tackelt de Iraanse Mehdi Taremi op 21 november 2022 in Doha.  (Ken Satomi/AFP)

14:23 uur : Het is een paar minuten over twee in de middag, tijd voor onze nieuwsupdate:

• De minister van Arbeid maakte zijn beslissingen over de hervorming van de werkloosheidsverzekering aan de sociale partners bekend na een raadpleging die in oktober begon. Franceinfo legt alles uit wat u moet weten Over de nieuwe regels voor de vergoeding van werkzoekenden.

• De kerncentrale van Zaporizhia, de grootste van Europa, was dit weekend het doelwit van nieuwe aanvallen, waardoor opnieuw het spookbeeld van een nucleair ongeval werd gewekt. Franceinfo legt uit wat we weten over de situatie.

READ  Tennis. De WTA Tourkampioenschappen in Saint-Malo: een zware dag voor Franse vrouwen. sport

• Bij aanvang van de wedstrijd tegen Engeland weigerden de spelers van het Iraanse nationale team hun volkslied te zingen. sinds september, Iran is opgeschrikt door een protestbeweging tegen het regime.

• Voor het departement Pyrénées-Atlantiques is alarm oranje ingesteld Risico op zware regenval en overstromingen.

14:03 uur : Tijdens de aftrap tegen Engeland, hijDe spelers van het Iraanse nationale team weigerden hun volkslied te zingen. symbool, terwijl het land enkele weken geteisterd werd door opstanden.

15:34 uur : Hoe dan ook, er is geen storing voor netizens die de vergadering met onze sportafdeling willen volgen. Het spel begint om 14.00 uur.. Engeland-aanvoerder Harry Kane tijdens de Nations League-wedstrijd tegen Duitsland op 26 september 2022 op Wembley.  (Phil Duncan/AFP) (Phil Duncan/AFP)

13:44 uur : Succes aan die meneer die iedereen probeert te kalmeren 😬 https://t.co/cxjysSJsw9

15:35 uur : auw auw…een klein probleempje een paar minuten voor de start van de wedstrijd tussen Engeland en Iran. Veel Engelse en Iraanse supporters hebben geen toegang tot hun ticket vanwege A.J “computerprobleem”Raphael Godet, onze directe correspondent. “Alleen aan deze deur zijn er 200.”merk op.

13:28 uur : Het is tijd voor ons best, hier is de inhoud die u niet mag missen op onze site:

• Veel verenigingen maken zich zorgen over de meest kritieke situatie in Frankrijk. Het is een beurt Eten vanuit het hart om alarm te slaan. “We hebben nog nooit zo’n situatie gezien.”wat hun baas, Patrice Doré, alarmeerde.

De winter komt eraan, maar zullen de Franse kerncentrales op tijd weer opstarten? Onze journaliste Brice Le Bourgne Legt alles uit in diagrammen.

Qatar heeft eindelijk een parade gevonden om over te praten. Onze speciale correspondenten in Qatar zijn Raphael Godet en Pierre Godon Ik vertel je hoe het land supporters aantrok Om het te promoten op sociale media.

12:06 : ding dong, middag. Hier zijn de koppen die uw discussies in de kantine kunnen aanwakkeren:

• Tijdens een vergadering in het Ministerie van Arbeid heeft de regering de sociale partners aangekondigd Verkorting duur WW-uitkering met 25% vanaf komende zomer. Reparatie “eerlijk en noodzakelijk”Volgens Percy.

• Verhoog de balans in Indonesië. Het veroorzaakte een aardbeving met een kracht van 5,6 op de schaal van Richter Minstens 46 doden en 700 gewonden Op het eiland Java is volgens het stadsbestuur van Cianjur het zwaarst getroffen.

• Bij een dreiging “Sportstraffen” van de FIFA, en de zeven Europese selecties die de allesomvattende “One Love”-armband zullen dragen hun project verlaten. Frankrijk heeft het al Vorige week verliet hij het initiatief.

READ  Euro Red Panthers: Maak plaats voor jongeren

• Thomas Royant heeft Hij won de race in de Imoka-klasse, na 11 dagen 17 uur 36 minuten varen. Hij won This Morning, voor Charlie Dalen, na een spannende finale.

12:06 : @Kevin: Cijfers gepubliceerd door Mediametrie verschijnen 5,13 miljoen kijkersGistermiddag tegen 3,98 miljoen in 2018 voor de start van het WK voetbal in Rusland. Maar pas op voor overhaaste conclusies, want de openingswedstrijd vier jaar geleden vond plaats op donderdagmiddag, niet op zondag.

11:53 Hallo, heb je cijfers voor het publiek van de openingswedstrijd? Is er een effect van de boycot?

11:33 uur : Aanvankelijk onderdeel van het “One Love” -initiatief, heeft Frankrijk al aangekondigd, door de stem van zijn kapitein, dat het is U zult deze badge niet dragen. “Voordat je iets doet, heb je de goedkeuring nodig van de FIFA en de Confederatie”Hugo Lloris legde het afgelopen maandag uit.

12:07 : “We waren bereid om toepasselijke boetes te betalen in geval van niet-naleving van de regels over uitrusting. (…) Maar we kunnen onze spelers niet in een situatie brengen waarin ze kunnen worden gewaarschuwd of zelfs het veld moeten verlaten.”

spelers die dit dragen Antidiscriminatiebadge Ze stelden zichzelf bloot aan een mogelijke gele kaart, omdat het volgens de wedstrijdreglementen verplicht was om aanvoerders te dragen Armbanden gegeven door FIFA.

11:25 uur Duitsland, Engeland, België, Denemarken, Wales, Nederland en Zwitserland zeggen dat ze het hebben opgegeven dat hun aanvoerders de “One Love”-armband dragen, terwijl ze zeggen “Frustrerend” Door de inflexibiliteit van FIFA.

(Sebastien Jollnow / DPA / Frankrijk Persbureau)

12:07 : De zeven Europese selecteurs die van plan waren de algemene ‘One Love’-armband te dragen, hebben aangekondigd dat ze deze zullen opgeven als er een dreiging is “Sportstraffen”.

11:16 uur : cyclo_ecolo: De airconditioning werd gisteren tijdens de openingswedstrijd geactiveerd, ondanks de avondwind, zo werd gemeld RMC. Warme (en koude) reactie van een Ecuadoriaanse supporter: “Onze voeten bevroren. We bedekten ons met onze vlag.”

11:15 uur : Goedemorgen allemaal. Wist je dat (…) Staat de airconditioning aan in de stadions? Een snelle blik op de weersvoorspelling geeft temperaturen aan van 22 tot 28 graden…

10:56 : Als we met je praten over Iran, denk je waarschijnlijk meer aan de protestbeweging tegen het regime die al sinds september aan de gang is en bloedige repressie ondergaat, dan aan hun deelname aan het WK. Dit geldt ook voor sommige spelers die via symbolische gebaren of op sociale netwerken duidelijk hebben gemaakt dat ze de demonstranten steunen. Leg je uit Waarom zouden ze worden gescreend bij het betreden van het veld tegen Engeland (om 14.00 uur), in eigen land en in de rest van de wereld.

READ  Grote klap voor Igor Theodor in Marseille

De aanvaller van het Iraanse nationale team, Sardar Azmoun, draagt ​​een zwarte jas, die sommige Iraniërs zagen als een teken van rouw in verband met de protesten in het land, voor een wedstrijd tegen Senegal in Mödling (Oostenrijk), op 27 september 2022 (JAKUB SUKUP / AFP)(JAKUB SUKUP/AFP)

10:24 uur : “Wij zijn de spelers, wat van ons wordt verlangd is om op het veld te spelen, ons land en zijn federatie zoveel mogelijk te respecteren. Er zijn verschillende goede doelen die gesteund moeten worden, maar het is de FIFA die de competitie organiseert.”

10:24 uur : Hugo Lloris reageert op controverse over zijn weigering om een ​​”One Love”-badge in LGBT-kleuren te dragen die tot doel heeft inclusie te bevorderen. ‘FIFA organiseert de competitie en stelt kaders’rechtvaardigde ik net op een persconferentie.

08:57 : Goedemorgen @elf van Ierse folklore. Je kunt zelfs berichten met betrekking tot het WK in Qatar (of ander nieuws) uitsluiten door op de bijbehorende hashtag bovenaan de live-uitzending te klikken. U moet dan “Uitsluiten” selecteren. Gisteren meldden echter veel Android-gebruikers een fout met deze optie in hun app, en we werken aan een oplossing.

08:57 : Hallo FI, misschien kunt u uw lezers eraan herinneren hoe ze informatie over de wereld in uw leven kunnen deactiveren?

08:30 uur : Qatar vond de rally. Omdat de reguliere media zijn vele sterke punten niet leken te zien, besteedde hij uiteindelijk zijn WK-aftersalesservice uit aan de influencers die hij koesterde, huisvestte en in de watten legde. En het faalde niet: er werd contact opgenomen met meerdere Fransen. Ons onderzoek met Pierre Godon.

Qatar heeft zijn supporters aangetrokken om het WK voetbal op sociale media te promoten.  (Jeremy Luciani/Frankrijk Info)(Jeremy Luciani/Frankrijk Info)

07:27 : Velen van jullie zijn in de commentaren van de live-uitzending sceptisch over de remedie frankrijkinfo.fr Tijdens de WK-finale in Qatar. De organisatie van deze wedstrijd, die door honderden miljoenen mensen wordt bekeken, is een levendig debat. We hebben ervoor gekozen om de sportieve kant van het evenement te belichten, maar ook om de anomalieën – ecologisch, economisch, sociaal en sportief – te benadrukken die dit WK, dat midden in de woestijn wordt georganiseerd, met zich meebrengt, met name dankzij het werk van onze correspondenten op de site. Vind al onze onderwerpen over dit probleem door naar de pagina te gaan “wereld van perverselingen”.

07:21 Hoe staat het WK nog steeds op de voorpagina van uw site in vergelijking met ander nieuws…

07:21 : Hallo, hebben we nog recht op tientallen live artikelen, meldingen en nieuws over het WK? Het is absurd dat deze informatie door jullie diensten wordt verwerkt ondanks de vele artikelen die jullie erover hebben geschreven! Waar is je consistentie?