Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hollywood’s “Queen of Scams” is klaar voor levering aan de Verenigde Staten

De oplichter zou meer dan $ 1 miljoen hebben afgeperst van meer dan 300 professionals uit de filmindustrie door zich voor te doen als invloedrijke Hollywood-vrouwen.

Door Le Figaro met AFP

gepubliceerd updaten

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Onder de Hollywood-executives van wie de fraudeur de identiteit nabootste, is Kathleen Kennedy, een senior director van Lucasfilm. logoboom/stock.adobe.com

De Britse justitie heeft dinsdag groen licht gegeven voor de uitlevering van Hargobind Tahilramani, een vermeende oplichter alias“Hollywood-zwendelkoningin” Honderdduizenden dollars verdienen aan filmprofessionals door zich voor te doen als invloedrijke vrouwen in Hollywood.

Dit talent voor het imiteren van vrouwenstemmen en accenten, van Indonesische afkomst, wordt beschuldigd van het vergeven van meer dan $ 1 miljoen van meer dan 300 mensen, waaronder acteurs, scenarioschrijvers en fotografen, tussen 2013 en 2020. Hij werd in 2020 in Engeland gearresteerd na zijn aanklacht in november. 2019 door een rechtbank in Californië.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

De vislijst is vol

Onder de Hollywood-persoonlijkheden die Hargobind Tahilramani heeft nagebootst, is Kathleen Kennedy, president van Lucasfilm (saga) sterren oorlogen) en voormalig Sony-CEO Amy Pascal en voormalig Paramount Studios-CEO Sherry Lansing. Mediamagnaat Rupert Murdoch’s ex-vrouw Wendy werd naar verluidt ook nagebootst door de verdachte, die zich soms ook voordeed als een mannelijke leidinggevende. Volgens de aanklacht benaderde de vermeende fraudeur filmprofessionals in verschillende disciplines en bood hij prestigieuze en lucratieve vacatures aan voor fictieprojecten. De enige voorwaarde: naar Indonesië gaan voor site scouting, documentatie of voorbereidend werk aan het script.

Lees ook – Geweldige trucs: Rudy Kornewan, imitator van geweldige wijnen

Bij hun aankomst werden de slachtoffers bij de minste gelegenheid van hun geld ontheven door de handlangers die hiervan profiteerdenTransportkostenEn andere exorbitante vorderingen die de productie later zou moeten compenseren. De boobies zagen nooit meer de kleur van hun geld, en degenen die klaagden of twijfels uitten werden openlijk bedreigd door Hargobind Tahilramani, die hen intimideerde door foto’s van hun kinderen te sturen of over hen te praten.”shredderVolgens de aanklacht.Om zich tegen zijn uitlevering aan de Verenigde Staten te verzetten, voerden zijn advocaten aan dat de detentieomstandigheden in dit land de mensenrechten zouden schenden, en benadrukten ze de impact van detentie op zijn gezondheid in bijna isolement.Het is nu aan de Britse minister van Binnenlandse Zaken Soyla Braverman om de uitlevering van Hargobind Tahilramani te bevelen.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken, gecontacteerd door AFP, zei dat het geen commentaar wilde geven op een individueel geval. HarperCollins Publishing heeft de rechten gekocht van dit ongelooflijke verhaal, geschreven door Scott Johnson, een voormalig journalist voorHollywood-verslaggever. Het boek gaat dinsdag in de verkoop.

READ  De Russische stakingen zijn "paradoxaal geruststellend", aldus Isabelle Facon van de Strategic Research Foundation.