Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Holding Tesla in Nederland

Hallo iedereen,
In het begin spijt het me als ik in het Engels post, maar mijn Nederlands is erg slecht.

Ik kreeg een baan bij een bedrijf 125 km van waar ik woon (openbaar vervoer is niet mogelijk, verdubbeling van de reistijd), wat misschien de perfecte factor is om eindelijk een Tesla te bezitten, maar natuurlijk een elektrische auto.
Ik ben op zoek naar enkele mogelijke opties en heb wat vragen voor de Nederlandse eigenaren omdat de meeste informatie en mijn kennis uit de VS komt.

– Wat is de verwachte “echte” limiet voor zowel het “oude” als 2021 Model 3 SR + als uw voertuig een snelweg van 100 km / u heeft? Kan ik 250 km rijden (Thuis> Werk> Thuis) zonder te stoppen met een aanbevolen batterijlading van 80%?
– Hoeveel afwijking van zomer en winter voor het “oude” model? Kan ik een verschil verwachten tussen een model zonder warmtepomp en een nieuw model? Kan ik de reisafstand van 250 meter afleggen?
– Zou u aanraden om een ​​gebruikte Model S te kopen in plaats van de Model 3 RS +? Wat is het minimale accupakket dat ik moet overwegen voor een enkele reis?
– Is het mogelijk om gratis een Tesla in huis te halen? Hier is de N.L. In tegenstelling tot in de VS weten we allemaal dat ik in een gebouw woon met privéparking, maar de eigenaar reageert niet eens op verzoeken om tol … dus de straatkosten moeten in rekening worden gebracht, gelukkig zijn er genoeg in de buurt, maar er is een flink aantal elektrische auto’s …
Er kunnen plaatsen zijn die kosten in rekening brengen, maar ik weet niet wanneer of waar ze beschikbaar zullen zijn, dus ik neem aan dat ik ze naar mijn mening niet heb.
– Wat zijn de werkelijke kosten om Tesla in NL te houden? Af en toe schrijft het “pijetelling” voor bedrijfsauto’s, maar niet veel over eigendom, wat is de jaarlijkse belasting?
– Wat is de gemiddelde premiumprijs van Casco? Elke website heeft een kenteken nodig om de berekening uit te voeren.

READ  Partij boycot herdenking Israëlische slachtoffers in parlement - Uractive FR

Bedankt