Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

FIFA Wereldbeker 2022 – Europese kwalificatie – Nederland vs Letland Trailer en voorspelling

Selecteer de games waarnaar je wilt luisteren en TSZ stuurt de beste previews, analyses en voorspellingen rechtstreeks naar je inbox. Schrijf je vandaag in!

Feiten

Wanneer gebeurt Nederland versus Letland? Zaterdag 27Th Maart 2021-17: 00 (VK)

Waar gaat Nederland versus Letland heen? Johann Grozf Arena, Amsterdam

Waar kan ik een kaartje krijgen voor Nederland versus Letland? Kijk op de officiële website van elk nationaal team voor de laatste ticketinformatie

Op welke tv-zender staat Nederland versus Letland? Sky Sports

Waar kan ik streamen tegen Nederland en Letland Abonnees van Sky Sports kunnen de competitie rechtstreeks via Sky Go streamen

Voorspelling

Nederland verloor met 4-2 van Turkije in de eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK voor Europa in Groep G, een druk die al stevig op zijn plaats was voor hoofdcoach Frank de Boer. De Nederlandse baas heeft slechts twee van de zeven wedstrijden gewonnen die hij tot nu toe onder zijn dienstmeid heeft gespeeld, en hij zal voor iets minder dan zes punten worden onderzocht in hun volgende twee wedstrijden in Groep G. Letland leverde een dapper gevecht in hun openingswedstrijd, maar viel uit tegen Montenegro met 1-2. Op een groot veld in de Johann Gruzf-arena zouden de Nederlandse sporttoeschouwers de bal het grootste deel van de wedstrijd moeten zien achtervolgen, wat een enorme fysieke impact op hen zal hebben. De thuisploeg zal hier naar verwachting meerdere kansen creëren, meer meedogenloosheid voor het doel kunnen tonen en uiteindelijk deze wedstrijd met minimaal twee duidelijke goals winnen.