Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe u de Android 12-bèta op uw smartphone installeert

U kunt nu de Android 12 Beta op uw smartphone installeren om te profiteren van de nieuwe functies van de toekomstige release van het mobiele besturingssysteem van Google. Hier is hoe het te doen.

Android 12 horloge wanneer er geen meldingen zijn.  // Bron: Frandroid

Android 12 horloge wanneer er geen meldingen zijn. // Bron: Frandroid

Android 12 beta 1 beschikbaar, En de Er zijn veel nieuwe dingen te melden. Om de update te installeren, moet u eerst verifiëren dat u deze heeft Een van de 21 compatibele smartphonesVolg daarna de stappen die we in deze tutorial zullen beschrijven.

Leanne YouTubeAbonneer je op Frandroid

Wat u moet weten voordat u de bètaversie van Android 12 installeert

Voordat we verder gaan, moet u weten dat er voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen voordat u de Android 12-bèta op uw smartphone installeert. Dit proces is vrij eenvoudig, maar niet zonder risico’s. Enerzijds zou u verschillende opstartfouten moeten verwachten voordat u de stabiele versie implementeert. Dit is tenslotte het principe van de experimentele fase: het detecteren van een disfunctie.

Aan de andere kant bestaat het risico dat de update uw apparaat uitschakelt. Begrijp het: u kunt uw smartphone gewoon niet meer gebruiken. OnePlus heeft om deze reden ook zijn bètasoftware opgeschort. Denk dus goed na om het te doen Maak een back-up van al uw gegevens Voordat u de bètaversie van Android 12 probeert.

Je bent gewaarschuwd.

Hoe Android 12 beta te installeren

Log in op uw Google-account in uw internetbrowser als u dit nog niet hebt gedaan en ga naar De aangepaste pagina Naar het bètaprogramma van Android 12.

Word lid van de bètaversie van Android 12

READ  Draadloos opladen via NFC komt eraan, maar waar is het voor?

Daar ziet u alle fabrikanten die zijn getroffen door de bètaversie van Android 12. Klik op “Download de bèta” onder het teken dat u interesseert.

Bron: Frandroid

Bron: Frandroid

U wordt naar een pagina geleid die u kennis laat maken met het proefprogramma.

Android 12-bètaprogramma

Android 12 beta // Bron: Frandroid

Onderaan deze pagina zal een tabblad met de titel “Uw in aanmerking komende apparaten” uw smartphonereferentie weergeven, indien deze compatibel is.

Screenshot // Bron: Frandroid

Screenshot // Bron: Frandroid

Het enige dat u hoeft te doen, is op “Activeren” te klikken. Daar moet u de gebruiksvoorwaarden accepteren en worden opgenomen in het bètaprogramma. De update wordt onmiddellijk op uw telefoon gepresenteerd alsof het een klassieke systeempatch is.

Ter informatie: de update weegt 1,88 GB en u wordt gevraagd om uw telefoon aan te sluiten of de energiebesparende modus uit te schakelen.

Hoe kom je uit de bètaversie van Android 12?

Zoals Google aangeeft, is het moeilijk om terug te gaan nadat de update is geïnstalleerd zonder gevolgen. Je hoeft natuurlijk alleen maar terug te keren naar de speciale site van het bètaprogramma om het met een paar klikken af ​​te ronden om terug te keren naar een stabiele ervaring.

Echter, “Als u een bètaversie heeft geïnstalleerd, kunt u niet meer downgraden naar een generieke Android-versie zonder eerst alle gegevens op het apparaat te wissen. Het kan zijn dat u problemen ondervindt bij het herstellen van een back-up. “

Nogmaals, u bent gewaarschuwd.