Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe Luc Raymond zich voorbereidde op de meest blootgestelde CEO-baan in Frankrijk

Luke Raymond, tijdens een hoorzitting voor de Commissie economische zaken van de Nationale Vergadering, op 26 oktober. Lafarge Rafaël / Abaca

Onderzoek – De hogeschool werd woensdag aangenomen, waardoor veldbezoeken en vergaderingen met leiders wekenlang werden opgevoerd, met de zegen van de vertrekkende CEO.

In stilte, zelfs in het geheim, voorbereiden op de functie van de meest blootgestelde CEO van Frankrijk. noodgedwongen, om te proeven, Lucas Raymond Klaar, uit de schijnwerpers, om het roer over te nemen van Jean-Bernard LévyEOF.

Word geen president alsof u van de ene op de andere dag minister bent geworden. Het duurde enkele weken voordat Luke Raymont, die half juli dicht bij de positie was geweest en in september favoriet was, het contract tekende en het roer overnam. Hij wordt woensdag officieel benoemd tot lid van het kabinet. Hij werd, net als zijn voorganger, benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en Chief Executive Officer. Veel erger voor de recente doctrine van de aandeelhoudersstaat, die voorstander is van een scheiding van de functies van president en algemeen directeur. Tegen Emmanuel Macron, die het op 28 september ontving, zei hij het heel duidelijk: in naam van de efficiëntie heeft het EDF een CEO nodig, en de situatie is al complex genoeg om er geen toe te voegen. “De manier waarop hij onafscheidelijkheid bereikte, was absoluut geweldig.”zei hij met een glimlach…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 87% om te ontdekken.

Zwarte vrijdag

-70% op een digitaal abonnement

Al geabonneerd?
Log in

READ  Binnenkort het einde van de bonnetjes