Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Twitter van Elon Musk baart de Franse regering en toezichthouders in Europa zorgen

De leegloop van het personeelsbestand geeft aanleiding tot bezorgdheid dat het sociale netwerk niet langer kan voldoen aan zijn Franse en Europese wettelijke verplichtingen.

Het is tijd om wakker te worden en zelfs zorgen te maken. Drie weken nadat Elon Musk Twitter overnam, Chaotische situatie binnen het sociale netwerk Van belang voor de overheid en toezichthouders van het Franse en Europese platform. De aanzienlijke vermindering van het aantal werknemers dat wordt ontslagen of ervoor kiest het bedrijf te verlaten, geeft aanleiding tot bezorgdheid dat het sociale netwerk niet langer naar behoren aan zijn wettelijke verplichtingen kan voldoen. Slechts 2.500 van de 7.500 werknemers blijven over, terwijl 75% van de dienstverleners zonder opzegtermijn is ontslagen.

Persoonlijk ben ik diep geschokt door de manier waarop duizenden werknemers zijn ontslagen of voor een ultimatum kwamen te staan“, Zegt Figaro Minister van Digitale Transformatie Jean-Noel Barrow. “Als minister ben ik waakzaam over het vermogen van Twitter om te voldoen aan de Franse wet ter bestrijding van haatzaaiende uitlatingen en het manipuleren van informatie.»

Arkum (voorheen Canadian Space Agency) gaf vrijdag aan…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 81% om te ontdekken.

Zwarte vrijdag

-70% op een digitaal abonnement

Al geabonneerd?
Log in

READ  Hopium werkt samen met Crédit Agricole om 10.000 waterstofvoertuigen te leveren