Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

17,7% stijging voor ingeblikte groenten. Prijsverhogingen aangekondigd door Leclerc”. Redactie Charles Senat

Beste schaamteloze mensen, Beste schaamteloze mensen,

Supermarktpraat, wat zeg ik, de waarzegster van het winkelwagentje, de astroloog voor gondelkoppen, of zelfs de waarzegger die de ingewanden van geleegde en vacuümverpakte kip in de supermarkt heeft gelezen.

ja.

Michel Edward Leclerc sprak.

Voor hem, die van het goedkopere leven de strijd van zijn leven had gemaakt, was het nog duurder geworden!

Hij heeft ons enorme stijgingen gemeld volgens de cijfers die zijn teams hem hebben gegeven in verband met de verzoeken om prijsverhogingen die de leveranciers, die overweldigd zijn door een inflatie met dubbele cijfers en die al jaren op dieet zijn, geërgerd zijn.

Verhogingen die we nodig hebben in 2023:

– Groenten in blik: + 17,74%
Fruit in blik: + 20,55%
– Koffie: + 10,53%
– dierlijke producten: + 41%
– zetmeel: + 10%
Gevogelte: +13%
– Papier: + 11%

De stijgingen op papier zullen ongetwijfeld groter zijn, vooral op al het zogenaamde hygiënepapier omdat het zo energieverslindend is om te produceren.

Voor voedsel zullen de prijzen van containers, of het nu glazen blikken of potten zijn, ook exploderen omdat ook hier veel energie voor nodig is.Als energie erg duur is, zullen de glasprijzen fluctueren.

Inflatie zal heersen in Europa en over de hele wereld. Als we dicht bij die eerste inflatiepiek komen, zal de inflatie waarschijnlijk niet onder de 2% per jaar dalen, om de goede simpele reden dat we nu structurele inflatiefactoren hebben, te beginnen met een milieutransitie die veel minder werk vereist met veel minder energie en veel duurder veel.

READ  Levensverzekering: geef uw oude contracten een tweede leven

Het is al te laat, maar niet alles is verloren.

Maak je klaar !

Charles Snat

“Insolentiae” betekent “onbeschaamdheid” in het Latijn
Schrijf me [email protected]
Om mijn vrouw te schrijven [email protected]

U kunt zich ook aanmelden voor mijn maandelijkse nieuwsbrief Strategieën die u vooruit helpen, waarin ik concrete oplossingen deel die u kunt implementeren om u voor te bereiden op de komende wereld. Deze oplossingen zijn gecentreerd rond de PEL-benadering – erfgoed, personeel en locatie. Het idee is om u de tools en technieken te laten zien die nodig zijn om persoonlijke en familiale veerkracht te bereiken.

“Om vreedzame revoluties te onderdrukken, maakt men gewelddadige revoluties onvermijdelijk.” (JFK)

Dit is een ‘journalistiek’ artikel, d.w.z. geheel of gedeeltelijk vrij van reproductie op voorwaarde dat deze paragraaf achteraf wordt gereproduceerd.Insolentiae.com is de site waar Charles Sannat zich dagelijks uitdrukt en een schaamteloze en compromisloze analyse van economisch nieuws geeft.Dank u voor het bezoeken van mijn site U kunt zich gratis abonneren op onze dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com »