Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Historische crash voor cryptocurrency – Alle informatie is uit de eerste hand

Historische crash voor cryptocurrency – Alle informatie is uit de eerste hand

Een paar dagen na het faillissement van FTX gaf Sam Bankman-Fried een interview aan De New York Times. Tijdens het interview weigerde de voormalige president de details van de ramp te bespreken, inclusief de financiële band tussen de beurs en haar zusterbedrijf, Alameda Research. Sam Bankman-Fried geeft echter toe dat hij de cryptocurrency van zijn klanten heeft gebruikt om ze in Alameda te injecteren.

Volgens de Wall Street Journal financierde de 30-jarige op deze manier in wezen het bedrijf van Alameda. Er wordt gezegd dat de helft van het geld dat aan FTX-gebruikers is toevertrouwd, is gestolen door het bedrijf, dat bekend staat om zijn strijdbare tactieken. Het handelsbedrijf is FTX tot $ 10 miljard verschuldigd.

Sam Bankman-Fried schrijft de ramp van zijn bedrijven ook toe aan de zeer snelle groei. In drie jaar tijd is FTX al het nr. 2 handelsplatform ter wereld geworden, direct achter Binance. wanneer meer concentreren over zijn activiteiten, hij voelt dat hij zou kunnen zijn ” begrijpen wat er aan de hand was.” en de situatie beter beheersen.

Hij sprak in het interview ook over de werkomstandigheden die hebben geleid tot de ondergang van de groep. Blijkbaar werkte Sam Bankman-Fried met een groep uit zijn binnenste cirkel. Enkele van zijn familieleden woonden bij hem in zijn luxe huis op de Bahama’s.

Onder hen is Caroline Ellison, hoofd onderzoek bij Alameda. De jonge vrouw had in het verleden een romantische relatie met Sam Bankman-Fried. De voormalige FTX-leider bevestigt en bevestigt dat deze relatie nu voorbij is. In een interview dat twee jaar geleden werd uitgezonden, zei Caroline Ellison, die beperkte zakelijke ervaring heeft, dat ze het accepteerde “veel beslissingen”veel van hen ‘echt onzeker’Neem de controle over Alameda op verzoek van de SBF.

READ  Hieronder vindt u de nieuwe bedragen die in eerste instantie nodig zijn

Ook bleek dat de medewerkers van FTX en Alameda in hetzelfde pand zaten, meldt The New York Times. Daarom waren de twee bedrijven zo afhankelijk van elkaar. Ten slotte bevestigt de gevallen prins van cryptocurrency dat hij de auteur is van de tweets die de afgelopen dagen op zijn Twitter-account zijn geplaatst. Tweets van één letter, die het woord wat vormen, zijn al verschenen.

Het zal meer dan één woord zijn. Ik bedenk het gaandeweg. Ik improviseer. Ik denk dat het zover is.”Sam Bankman-Fried legt uit.

naar mij “maak je hoofd leeg”legt de 30-jarige uit hoe je Storybook Brawl, een online kaartspel, speelt.