Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Historisch strategiespel uit de oude wereld komt naar de Epic Games Store – Kassierrapport

Achter deze studio staat Soren Johnson, hoofdontwerper voor Civilization IV en de Offworld Trading Company, die voor de derde keer herenigd wordt met zijn componist-vriend Christopher “Baba Yetu” Tin. Old World is beschikbaar in vroege toegang sinds 5 mei 2020 en viert zijn officiële release op 1 juli voor € 32,99 in de Epic Games Store.

Het spelsysteem is gebaseerd op een basishulpmiddel, of commando’s, die worden gebruikt om eenheden te verplaatsen en om diplomatie te bevechten, op te bouwen of te oefenen. “In plaats van elke eenheid per beurt te verplaatsen, zoals in 4X-spellen, kan elke eenheid zo vaak worden verplaatst als je wilt, totdat je geen bestellingen meer hebt.‘, ons werd verteld.

Door een reputatie op te bouwen die de naam waardig is, krijgt de manager legitimiteit en heeft hij altijd meer orders om voor elke rol te verdelen. De transformatie van de antieke wereld is gebruikelijk en het spel wil rekening houden met de veroudering van zijn koningen, die zullen moeten trouwen en een erfgenaam moeten voortbrengen om hun afstamming voort te zetten. Wanneer een heerser sterft, kiest de erfgenaam van de troon een nieuwe ambitie en smeedt hij zijn reputatie, wetende dat de dynastie de overwinning behaalt na het vervullen van 10 ambities.

De antieke wereld heeft een dynamisch evenementensysteem dat een procedureel verhaal voor je land genereert, gebaseerd op je beslissingen, prestaties en personages. De game bevat meer dan 1.000 unieke evenementen, vaak geïnspireerd door historische gebeurtenissen uit die tijd. Deze gebeurtenissen geven de personages herinneringen, kenmerken en relaties die tot andere gebeurtenissen kunnen leiden. Kies verstandig‘Kunnen we ook lezen.

READ  Waarom heet ze Isabelle van Nintendo Marie in Frankrijk?

Merk op dat het ontbreken van een uitgever de game lijkt te hebben verplicht om in verschillende talen te worden gelokaliseerd, aangezien alleen Engels wordt genoemd in Plug van de winkel. Vies verhaal.