Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij wees een brutaal aanbod van de Engelse Premier League voor Paqueta . af

Onze WK-aftrap TOP 10: De mooiste Ligue 1 shirts 2021/2022

Olympique Lyon geeft om de Brazilianen! Gisteren hebben we geleerd, volgens informatie van het team, dat Newcastle 40 miljoen euro zou hebben opgehaald om Bruno Guimarães te rekruteren. en vandaag, Luchtsporten Hij gaf zelfs aan dat Les Gones dit voorstel had aanvaard, ondanks de zeer snelle ontkenningen van het bestuur van de Rhône. Zolang dit bestand open blijft, is het dat ook Kanaal + Dat onthult vanavond de interesse van een ander Brits team in een van de CEO’s van Peter Boss, Lucas Paqueta.

60 miljoen bieden?

Inderdaad, de media maken duidelijk dat elk team, zonder het te citeren, een bod van 60 miljoen euro zou hebben gedaan op de 24-jarige oud-speler van AC Milan. Suggestie afkomstig uit de Engelse “Top 5”, maar werd meteen afgewezen! Sinds de start van het seizoen heeft de nummer 10 acht goals gescoord en vier assists gegeven in 25 wedstrijden, waardoor Lyon-fans elk weekend blij zijn met zijn talent. Genoeg om het “onconverteerbaar” te maken, in ieder geval tot de huidige zomer. Zonder Juninho is het misschien moeilijker om hem te behouden.

samenvatten

Olympique Lyonnais heeft een bod van 60 miljoen euro ontvangen van een Premier League-club om de Braziliaan Lucas Paqueta in de transferperiode in te huren. Je komt rechtstreeks uit het Engelse top 5 team.