Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij vervoert een stier op de passagiersstoel van zijn auto

Hij vervoert een stier op de passagiersstoel van zijn auto

“data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

Een man paste de cabine aan zodat er ongeveer een ton vee in kon. De video van dit ‘buitengewone konvooi’ werd breed verspreid op sociale media.

Surrealistische scène gefilmd in de Verenigde Staten. De politie hield afgelopen woensdag een Amerikaan aan terwijl hij aan het rijden was in Norfolk (Nebraska) omdat hij een enorme stier op zijn passagiersstoel vervoerde. Het passagierscompartiment van het voertuig, een Ford Crown Victoria, is volgens The Verge aangepast om plaats te bieden aan vee dat bijna een ton weegt. Washington Post.

Het dier met de grote hoorns, Howdy Doody genaamd, bleef niet onopgemerkt in de stad met ongeveer 24.000 inwoners. Een video waarop te zien is hoe de stier aan de auto vastzat, ging snel viraal op sociale media.

Het onwaarschijnlijke konvooi werd op de hoogte gebracht van de lokale politie, die besloot naar de plaats van het ongeval te gaan om de bestuurder te controleren. “Het was een grote verrassing. We hadden allemaal verwacht dat het een kleiner dier zou zijn, zoals een kalf, dat in een auto zou passen, en niet het grote monster dat we daar ontdekten.“, wijzen naar WashingtonpostNorfolk-politieagent.

Bij zijn arrestatie vertelde de eigenaar van herkauwers Lee Meyer aan de politie dat de Hoody Dodi van wilde ritten hield “Hij houdt ervan om de wind op zijn gezicht te voelen als hij gaat wandelen.” Uitleg die niet genoeg was om klanten te overtuigen. De bestuurder van het voertuig kreeg een waarschuwing wegens zichtbelemmering en onveilig laden. Lee Meyer werd ook gedwongen zijn stier naar huis te leiden.

READ  NASA hield zijn eerste openbare bijeenkomst over de studie van UFO's