Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij sluit zijn station zodat hij niet voor € 2,50 per liter hoeft te verkopen

TegenovergesteldeStijging brandstofprijsPremier Jan Castex kondigde aan dat een Korting aan de pomp 15 cent per liter per 1 april. Het is te laat voor Olivier Thomas, een monteur, dealer en tankstationfunctionaris Bovenste onderste : De verkoop van brandstof is ongeveer 15% van zijn activiteit, en ik heb gewoon besloten om het tijdelijk niet meer aan te bieden!

“We zaten 10/15 dagen geleden op €1,80, dus Gewijzigd naar 2,50 EURIk protesteer ertegen, ik vind het onaanvaardbaar. Daarom zei ik na een tijdje tegen mezelf: we moeten stoppen! Van welke handeling dan ook. Vooral omdat het niet het tankstation is dat hem het meeste verdient: “Ik verkoop, kom op, 15.000 liter per maand. Pak een rekenmachine en vermenigvuldig 15.000 liter met 0,03 eurocent, je ziet wat ik verdien. Het is belachelijk.”

Is prijsbevriezing de wonderoplossing?

De crises van het jaar 2000, 2008We namen ze in de mond en kwamen er doorheen, 2012, herinnert Olivier Thomas zich. Voor mij is de oplossing: blokprijzen. We worstelen hier al 20 jaar mee en niemand heeft een oplossing gevonden. Laten we vanaf dan de brandstofprijzen bevriezenWe zijn erin geslaagd om het op gas te doen En op elektriciteit! “.

Ontdek van welke moeilijkheden zijn beroep het slachtoffer is in deze video van onze partner rauw.

rauw
rauw