Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij ontvangt zijn salaris in munten van 5 cent voor een emmer van 30 kilo

Deze Ier die in een restaurant in Dublin werkte, had een echte verrassing toen hij zijn salaris op een nogal ongebruikelijke manier ontving.

Een medewerker van Alfie’s Restaurant in Dublin die al weken zijn toelage eist, heeft eindelijk een tegoed van een willekeurige rekening van zijn baas ontvangen.

Het verhaal zou daar zijn geëindigd als de – laten we zeggen ongebruikelijke – manier waarop de werkgever het moet regelen er niet was geweest.

Jongeman, Ryan Keough ook Deel deze anekdote op sociale netwerken.

In ruzie met de werkgever om een ​​geschiedenis van de opzegging te verkrijgen

Sterker nog, de 20-jarige Ier gaf niet op tijd op te zeggen zijn baan op te zeggen en kreeg daardoor ruzie met zijn voormalige baas, meldt de Britse krant The Guardian.Ierse centrale En Hoofdstad.

“Ik zet elke cent voor je klaar”

Misschien had hij voorzichtig moeten zijn toen zijn werkgever hem uiteindelijk vroeg om binnen te komen en zijn salaris te innen – een bedrag tot 355 EUR – Op de site.. en hij zegt tegen hem: “Zoals ik al zei, ik zal voor elke cent voor je klaar staan”, zoals ik meldde Spiegel.

En hij had het bericht letterlijk moeten nemen, want toen hij op dinsdag 14 september in het restaurant aankwam, werd het bezorgd Mayonaise emmer gevuld met 5 cent munten.

7.100 stuks

zware emmer Ongeveer 30kg. En om een ​​goede reden, het bevatte 7100 koperen munten.

De jonge Ier reageerde op Twitter: “Als iemand wil weten hoe het was om bij Alfie in South William Street te werken, weet dan dat ik, na wekenlang achter mijn laatste salaris aan te jagen, het eindelijk heb gekregen, maar in een emmer van 5 cent munten. “

READ  AP-HP Data Theft: Prefecture publiceert elektronisch klachtenformulier

Om zijn punt te bewijzen, plaatste hij zelfs een foto van Waterman op de weegschaal, die veel weegtBijna clichés 29,8 kg.

De situatie is ongewoon en om een ​​goede reden is het illegaal. De jonge werknemer had op deze manier kunnen weigeren zijn loon te betalen.

Volgens de Economic and Monetary Union Act 1998 zijn werknemers niet: Niet verplicht om meer dan 50 munten in een enkele transactie te accepteren.

Maar dit wist hij niet…