Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij onthult het vreselijke briefje dat een stewardess hem tijdens een vlucht heeft gemaakt (video)

Dominic Farruga wil dingen voor elkaar krijgen. De producent leed jarenlang aan multiple sclerose en moest tijdens zijn leven veel vernietigende opmerkingen doorstaan. Een van hen was bijzonder gewelddadig…

is met Alain Shabbat en Chantal Lope, een van de meest waardige vertegenwoordigers van de beroemde “Spirit of the Channel”. voor jaren, Dominic Farrugia Hij maakte miljoenen Fransen met hem aan het lachen schetsen Tekenen op het versleutelde kanaal. Ook op het grote scherm werd succes behaald met een cultfilm, stad van angst. Maar tijdens al die jaren van vreugde, achter de schermen, gaf de acteur er de voorkeur aan zijn verdriet te verbergen. Hij lijdt aan multiple sclerose en in het begin deed hij heel geheimzinnig dat het goed met hem ging. En zelfs toen zijn ziekte werd aangekondigd, lachte hij hem liever uit, in tegenstelling tot zijn vriend Alan Shabbat.

Dominic Farrugia verdient het ondanks ziekte

Hij hield niet zo van het oog. Zelfs vandaag houdt hij niet van grappen over de ziekte. Voor mij was het een soort uitlaatklep. Door te lachen en grappen te maken, was ik in staat om alles te boven te komen. We kunnen niet constant klagen, we kunnen net zo goed plezier hebben“vastgelegd op de set c voor jou Deze dinsdag 5 oktober. Nu staat hij in zijn doopboek je hebt me nooit verlaten, welke welke Dominic Farruga praat openlijk over zijn ziekte. De kans is ook om een ​​echt protest uit te vaardigen tegen de ontoegankelijkheid van bepaalde plaatsen voor mensen met een handicap. “Ik wil treinkaartjes kunnen omwisselen wanneer ik wil. Dat is gewoon. Ik vraag niet om meer, maar ook niet om minder“Hij sloeg op France 5. Omdat, in een aantal jaren in een rolstoel, humorist Hij heeft veel gênante situaties meegemaakt.

READ  Osbeck en Rica - "Margaret's theorie", een niet-overtuigende vergelijking

“Ik had haar kunnen vermoorden”

Toen de acteur en producer Anne-Elisabeth Lemoine en zijn historici confronteerde, keerden ze terug naar een bijzonder bittere herinnering: “Ik was een keer terug uit Berlijn. De rolstoel kwam niet aan en we begonnen het vliegtuig schoon te maken. En na 45 minuten zeg ik: “Bff, dat is nog steeds bullshit!” En daar zei een gastvrouw tegen mij: “Als je in je conditie bent, reis dan niet.” “Een scherpe en kwaadaardige opmerking schokte Dominic Farrugia:”Ik had haar kunnen vermoorden. Het is gek om zulke zinnen te horen.Daarom wil de regisseur met zijn boek en zijn publieke interventies vooral het dagelijks leven van mensen zoals hij verbeteren, Je hebt te maken met een handicap.