Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marc Lavoine vindt de vrouw waarvoor hij Les Yeux Revolver schreef: ‘Het voelt raar’ (uitgesloten)

Wat een vreugde, wat een waanzin om hem te vinden in de mooiste muziekzaal van de hele wereld. dinsdag 5 oktober 2021 Marc Lavoine Hij voorzag het publiek van L’Olympia van een stil moment in de tijd, subliem pianogeluid, een mengeling van ritmische poëzie en liedjes en covers van grote klassiekers van Franse variëteit. In zijn lange lijst met liedjes, Jij bent mijn liefde, ik ben alles vergeten, Acacia StreetDe kunstenaar onthulde een delicate versie van zijn mooiste reis, Ze heeft doordringende ogen.…in aanwezigheid van de persoon die hem in de jaren tachtig zijn weinige woorden schreef.

Het voelt vreemd…

Alvorens deze woorden te fluisteren, begeleid door pianist Alain Nante, legde Marc Lavoine het publiek effectief uit dat de vrouw met magische pupillen – en met een fatale blik! – Hij zat op een van de rode banken van L’Olympia. In het schemerlicht van de kamer schreeuwde ze om haar aanwezigheid aan te geven, terwijl de zangeres haar zocht. “Het is een vreemd gevoel‘, specificeerde hij zelfs, in volledig refrein, nam een ​​korte pauze om het te realiseren. Maar wie is dan deze mysterieuze onbekende, in de oorsprong van de titel? Geen van zijn vrouwen, zeker, sinds zijn eerste vrouw, Denis Pascal, stierf in december 2017 en dat hij later herenigd werd met Sarah Bonatowski Lynn Papen.

READ  Dance with the stars 2021: de tedere brief van Jean-Baptiste Meunier aan Ines Vandami na hun uitschakeling