Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

We lezen u het boek “The Committed Citizen” van Cyril Hanoun . voor

Zie hem niet als een potentiële kandidaat: doe meeBeleid ‘Het is nooit bij hem opgekomen’, zweert hij. In een boek dat op woensdag 6 oktober verschijnt,
Cyrillus Hanouna Onthult verdere ambities voor 2022. Met TPMP En Nog een tonweegschaal, gevolgd door honderdduizenden “fans” tegelijk, wil de gastheer de genomineerden betrekken voor
presidentieel met
“Lieve”.

Het moet gezegd dat het meten van de polsslag van de Fransen – vooral de jongeren – het credo van Cyril is geworden. in dit boektoepasselijke titel Wat de Fransen me vertelden, Hij tekent bij de redacteur
Christophe BarbierDe facilitator claimt de “nieuwe rol” die hij “in dit Frankrijk wil spelen in de spanning, de rol van bemiddelaar tussen”
“gele jassen” en overheid.” Als bewijs hiervoor put hij uit de lijst van maatschappelijke kwesties die de afgelopen jaren door radio-uitzendingen zijn aangepakt, van “politiegeweld” tot een epidemie
COVID-19Door “samenzweringsuitbarsting” en “jeugdchaos”.

20 minuten Zeef uit de trusts van Cyril Hanouna, “Een toegewijde burger achter een man.”
amusement ».

  • Van presidentsverkiezingen een “meeting of facts” maken

Je vroeg me om te bemiddelen tussen jou en de politici. Vanaf de eerste pagina’s is de toon gezet. En de auteur classificeert zichzelf als de persoon die zal reageren op de vraag van zijn kijkers die worden verwaarloosd door gekozen functionarissen en hem niet horen. Verder laat het zien dat platteland De presidentsverkiezingen zouden de ‘ontmoetingsplaats van feiten’ moeten zijn, waar de vragen van de kiezers worden overgebracht, niet die van experts en redactionele schrijvers. “Ik zal het live doen, zonder filter op de set”, belooft het hoofd van het H2O-productiebedrijf.

READ  Het openbaar ministerie opent een vooronderzoek na een mededeling van het politiecommando

  • Hij heeft de gele hesjes eerder gezien dan iemand anders

Cyril Hanouna wijdde een heel hoofdstuk aan zijn werk “gele jassen”. Vanaf de eerste regels erkent hij dat verschillende politieke figuren hem hebben verteld: “Kyrles, ik heb de opkomst van de ‘gele hesjes’-beweging voor ons gezien, en ik heb het eerder gezien dan iemand anders. Hij beschrijft deze opmerking en denkt dat in feit dat hij geen ‘beweging’ zag, maar een ‘Franse beweging’.” .

  • Dicht bij Macron (maar niet te veel)

Cyril Hanoune is op zijn beurt trots op de relaties die zijn aangegaan met politieke figuren. En om de korte berichten te citeren die werden uitgewisseld met Emmanuel Macron, die zijn mening vraagt ​​over een aantal van zijn programma’s. “En hij antwoordt mij”, gorgelt de gastheer. “De president kijkt veel tv en hij volgt wat daar gebeurt”, verzekert hij ons.

Maar hij “rijdt voor niemand” en is geenszins een “vergrotende onderzeeër”. “Niet omdat de stoet van ministers mijn bedrijf zo helder heeft gemaakt dat ik kan worden vergeleken met een apotheek die aan de macht is aangesloten, zoals ik het hier en daar hoor, vooral op de openbare omroep. Alle opposities hebben hun plaats in mijn programma’s.”

  • Praat met iedereen over alles… zelfs met de samenzweerders

« TPMP Open voor iedereen, behalve voor idioten “, zegt Cyril Hanouna – dit is ook de titel van een van de hoofdstukken.
samenzweerdersHij schrijft dat hij “die Fransen die er anders over denken niet wil afwijzen, zonder hen uit te buiten als toneeldieren”. Een stem geven aan de personages die erg populair zijn op sociale netwerken, “is rekening houden met alle anderen.”

READ  Quinté PMU - PRIX DU JOURNAL LE PAYS D'AUGE (PRIX DU HAVRE) 23 augustus 2022

“Dus, ja, ik was de eerste die hen het woord gaf, en hij achtte hem gerechtigd om hun standpunt te uiten”, rechtvaardigt degene die werd beschuldigd van het legitimeren van de woorden van Fabrice de Fysio waar
Jean Marie Bigard, bijvoorbeeld. “Inderdaad, ik ben me gaan realiseren dat de samenzweerders, als je ze laat praten, snel rondzwerven, zonder argument. Het zijn doordringende schutters, niets meer. Ze hebben een of twee schokgolven en daarachter is het hol.”

Geconfronteerd met degenen die hem ervan beschuldigen “vals nieuws” in prime time door te geven, vinden we het antwoord: “Als wat hij uitzond over epidemieën en samenzwering alleen had gediend [éviter un passage à l’acte des complotistes], als een klep op de snelkookpan van patriottische bubbels, ik ben er trots op. “

  • Campagne tegen onthouding

“Ik zal campagne voeren voor de campagne”, legt hij uit, en hij verklaart dat hij de komende maanden de Fransen zal ontmoeten om de strijd te leiden “tegen een vijand: onthouding.” Zo zal zijn boek de ‘eerste steen’ zijn van de brug die hij wil bouwen ’tussen de jeugd, de arbeidersklasse en de stembus’. Voor 2022 heeft hij maar één kompas: zijn zes miljoen Twitter-abonnees, wat volgens hem gelijk staat aan “alle peilingen ter wereld”.