Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij neemt de verkeerde richting en ontdekt een brandend huis, grijpt in en redt de vier passagiers

Door zijn fout kon hij levens redden. Op 23 oktober 2022, rond 2 uur ’s nachts in Red Oak, Iowa (VS), nam een ​​chauffeur genaamd Brendon Burt de verkeerde richting op weg naar huis. Toen kwam hij voor een huis dat door brand was verwoest, vertellen CNN .

Ik dacht meteen dat er mensen binnen waren. Nadat hij in de VS 911 had gebeld, besloot hij de passagiers te gaan wekken. “Ik schreeuwde, schreeuwde, ik probeerde ze gewoon wakker te maken […]. Ik heb gewoon gehandeld… Er was geen tijd te verliezen.’Het is uit te leggen.

Red vier kinderen uit een gezin

Foto’s van de scène met de deurbel thuis. Zo laten de foto’s Brendon Burt zien terwijl hij het huis nadert, rondloopt en even later met zijn bewoners naar buiten rent. Het waren vier kinderen van de familie Lyman in de leeftijd van 8, 14, 17 en 22. Hun ouders waren afwezig op het moment van de brand.

De brandweerlieden arriveerden kort na de heroïsche reactie van Brendon Burt. Maar het huis is verwoest. Vijf honden van het gezin kwamen om bij de brand. De slachtoffers wonen momenteel in een stacaravan die is opgezet door een vriend en er is een kat geopend Ter plekke GoFundMe om ze te helpen. Op dit moment is er ongeveer $ 34.000 opgehaald.

READ  Documenten die in beslag zijn genomen uit het huis van Trump waren waarschijnlijk verborgen om het onderzoek te belemmeren