Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Zwitserse vrouw, die drie keer op rij werd aangereden door haar eigen auto, ligt in ernstige toestand in het ziekenhuis

Het is een verschrikkelijk en totaal bizar scenario. Van degenen in wie men niet kan geloven en die toch zichzelf vinden In de diverse rubrieken van de kranten. Een 45-jarige vrouwelijke automobilist raakte ernstig gewond toen haar auto haar drie keer overreed, zei de gemeentepolitie in St. Gallen, in het noordoosten van Zwitserland. Misschien is de chauffeur uit haar kleine auto gestapt om iets uit de kofferbak te halen, maar zonder de motor af te zetten.

De auto stopte op een licht glooiende straat en begon in de tegenovergestelde richting te rijden. Ze probeerde hem tegen te houden, maar tevergeefs toen ze op de grond viel. Daarna reed de auto voor het eerst over hem heen, volgens wat de politie meldde, onder vermelding van het ATS-bureau.

Terwijl de dolle drukte voortduurde, botste de auto iets verderop op een auto en vertrok in de tegenovergestelde richting, in de richting van de vrouw op de grond die voor de tweede keer was overreden. Maar daar stopte zijn autorace niet. Toen ze het trottoir raakte, draaide ze zich om en rolde een derde keer op de ongelukkige voordat ze uiteindelijk haar gekke race in een houten stoeprand eindigde. De vrouw is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

READ  De ontwaakten willen "bleekmiddel verwijderen" uit kennis