Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Hij is meestal kaal en rood!”  : Prins Harry, een bedrieger?  Zijn imago is duidelijk onoprecht…

“Hij is meestal kaal en rood!” : Prins Harry, een bedrieger? Zijn imago is duidelijk onoprecht…

Door Justin Teixer

& nbsp | & nbsp De journalist

Gepassioneerd door sport en tennis, betrad Justin de wereld van mensen en verliet deze nooit meer! Bij het zoeken naar de kleinste geheimen van het grote scherm, is het onverslaanbaar bij stellen en uiteenvallen. Je zult roddels niet voor hem kunnen verbergen!

Het is weer begonnen! Prins Harry werd afgelopen januari al bespot door netizens omdat hij de foto verprutste en te veel haar toevoegde, maar Prins Harry staat opnieuw in het middelpunt van de kritiek vanwege een nieuwe foto van zichzelf, gepubliceerd op de website van een van de start-ups waarvoor hij werkt. En deze keer ben je niet blij dat je veel meer haar hebt dan in werkelijkheid, de 30e … is bruin geworden!

“Hij is meestal kaal en rood!” : Prins Harry, een bedrieger? Een duidelijk gemanipuleerde foto van hem… Dailymotion

vervolg na aankondiging

Moe van deze kaalheid die met de dag erger wordt? Hoe dan ook, Prins Harry is twee keer betrapt door internetnerds voor het retoucheren van foto’s! Een paar maanden geleden zelfs, toen hij zijn boek aan het promoten was aanvullend Begin januari gaf de echtgenoot van Meghan Markle een zeldzaam interview aan het Amerikaanse tijdschrift de mensen.

Maar op de omslag, verrassing: de Britse prins heeft veel haar… terwijl hij al enkele jaren zichtbaar zijn haar aan het verliezen is en op een dag zijn broer William, die bijzonder kaal is, zou kunnen inhalen. Toen vroegen netizens, altijd aanhangers van sarcasme, zich af of de jongeman een probleem had met zo’n grote kaalheid.

READ  Grote gezinnen: Diana Blois verstoort de bonussen en ontwikkeling van haar familie

En het antwoord blijkt hoogstwaarschijnlijk ja te zijn: op de foto die zijn profiel sierde op de website van de startup Better Up, waarmee hij samenwerkt, vond de zoon van koning Karel III niet alleen zijn haar… bijna bruin! Een onmiskenbare cheat die netizens niet is ontgaan, vooral omdat hij tijdens zijn recente reis naar Singapore opdook met warriger haar dan normaal.

“Kortom, kaal … en gember?”

Daar lijkt het helemaal niet op“,”Haar en ogen uitgeknipt met foto’s… wauw“,”Hoe werd Harry bruin toen hij kaal… en rood was?“, kunnen we met name lezen op X (voorheen op Twitter), terwijl in feite zijn ogen ook blauwer zijn geworden en zijn rimpels zijn gladgestreken. Maar is de Prins de oorsprong van deze (grote) herzieningen? Zoals altijd in stilte hij gaf geen antwoord.

Zeker, hij is niet alles wat hij wil vanwege zijn veranderingen en zijn gebrek aan inspiratie van Meghan Markle, zijn vrouw, die ambitieus is om eerlijk te zijn in zijn naam in de stijl en luxe in Los Angeles, of zijn leven in Los Angeles. jaren. Maar dit lijkt onwaarschijnlijk: gedurende een paar weken, zelfs een paar maanden, lijkt het paar een duidelijke apathie in hun relatie te hebben, tot het punt waarop ze sinds mei niet meer samen zijn gezien. En de komst van de Invictus Games, over drie weken in Düsseldorf, zou een keerpunt in hun geschiedenis kunnen betekenen…

vervolg na aankondiging

vervolg na aankondiging