Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anne Elizabeth Lemoine in Danger in C à Vous?  Geen triviale zin, veel veranderingen … heel ander seizoen

Anne Elizabeth Lemoine in Danger in C à Vous? Geen triviale zin, veel veranderingen … heel ander seizoen

vervolg na aankondiging

Anne-Elisabeth Lemoine, voorheen het iconische gezicht van de groep Canal +, is nu een hoofdbestanddeel van France Télévisions. Ze werd aangeworven om een ​​van de columnisten van Anne-Sophie Lapix in de talkshow te worden Het is aan jou In France 5 werd ze gepromoveerd tot anker toen ze door het management van France Télévisions werd gekozen om de leiding te nemen over het nieuws van 20.00 uur op France 2 in 2017. Sindsdien heeft Anne-Elisabeth Lemoine zich gevestigd onder de kijkers van France 5, zoals blijkt uit de kijkcijfers uitstekend voor Het is aan jou In de laatste jaren. Het afgelopen seizoen stemden dagelijks meer dan 1,1 miljoen mensen af ​​op het programma volgens cijfers van Médiamétrie, wat neerkomt op een gemiddeld kijkersaandeel van 5,6% van het totale publiek van vier jaar en ouder. De toekomst van Anne-Elisabeth Lemoine staat echter aan het roer Het is aan jou Het lijkt op de lange termijn niet onfeilbaar.

Als ze altijd een hoofd zal zijn Het is aan jou In het volgende seizoen ziet de gastvrouw haar plek de komende jaren misschien bedreigd. Hoe dan ook, dit is wat Pierre-Antoine Capton, de producer van de show, in kolommen aangaf Parijse zondag 20 augustus 2023. “Mijn rol is om te anticiperen op de toekomst, en we discussiëren vrijuit met Stephane Setbon Gomez (nummer 2 van France Télévisions, noot van de redacteur)”, zei hij. Daarnaast de verschillende wijzigingen die door de maker zijn aangebracht Het is aan jou Gepositioneerd voor het komende seizoen, zou het een aas kunnen zijn voor de toekomstige vervanger van Anne-Elisabeth Lemoine. In feite schakelde de producer BFMTV-journalist Aurélie Casse in om de leiding over te nemen c wekelijks Aan het begin van het schooljaar verschijnt de wekelijkse uitgave van Het is aan jou. De vervanger van Ali Badu zal ook optreden als columnist voor de show, gespeeld door Anne-Elisabeth Lemoine. Maar voorlopig is Anne-Elisabeth Lemoine solide en verre van bedreigend…

READ  Publiek: Heeft Giulia Vignali haar goede optreden in "The Case is Over" van France 2 bevestigd?

C for You: Nieuwe gezichten rond Anne Elizabeth Lemoine dit seizoen

Andere opmerkelijke veranderingen zijn het vertrek van Mathieu Belliard, die naar verwachting haar zal verlaten Het is aan jou naar c wekelijks dit hoofdstuk. Om hem te vervangen in het team van Anne-Elizabeth Lemoine, stelde Pierre-Antoine Capton de Franse journaliste Lorraine Senchal aan. Van haar kant, zei Emily Tran Nguyen, die net vermist werd 12/13 In France 3 hoeft hij maar twee keer per week te verschijnen Het is aan jou. Van haar kant is talkshowprogrammeur Deborah Vail gepromoveerd tot editoriaal producent, terwijl François Yugno is benoemd tot nieuwe hoofdredacteur van C – wekelijks.

Er werd aangekondigd dat C à vous terugkeert, zoals Touche pas à mon poste (C8) en Quotidien (TMC) voor maandag 4 september.

vervolg na aankondiging

vervolg na aankondiging