Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij gebruikt de stoorzender om te voorkomen dat zijn buren verbinding maken met zijn wifi en plaatst zijn buurt in het witte gebied

Een inwoner van Clermont-Ferrand heeft een stoorzender voor mobiele telefoons gekocht om te voorkomen dat zijn buren toegang krijgen tot zijn wifi. Als gevolg hiervan is de hele buurt veranderd in een wit gebied, of het nu wifi, gps of mobiel is.

Nationaal Frequentie Agentschap (ANFR) Adverteer in Een rapport geplaatst op haar website, dat de stad Clermont-Ferrand en omgeving deze zomer werden getroffen door grote storingen in mobiele netwerken en wifi. ANFR zegt dat het 24 mobiele telefoonlocaties heeft geïdentificeerd die getroffen zijn door de storing, in Clermont-Ferrand en in verschillende nabijgelegen gemeenten. In een stad met 140.000 inwoners was het zoeken naar een speld in een hooiberg volgens het National Frequency Agency het identificeren van de bron van de interferentie.

Vergeet niet om stoorzender te gebruiken Verboden in Frankrijk. Ze worden vaak gebruikt bij criminele activiteiten om “een draadloos alarmsysteem uit te schakelen” of om autodeuren te openen die worden bediend met elektronische sleutels.

Twee rechercheurs en zes politieagenten van het Belt and Road Initiative

Gespecialiseerde ANFR-onderzoekers konden de wijk Clermont-Ferrand lokaliseren en vervolgens het gebouw waarin de stoorzender was gehuisvest. Dit alles dankzij de richtingzoeker, een draadloze zoeker die op het dak van de laboratoriumwagen werd ge├»nstalleerd. Ze werden vergezeld door zes politieagenten van de opsporings- en interventiebrigade, geautoriseerd door het parket van Parijs, met capuchon, helmen en gewapend met aanvalsgeweren. Ik ging het appartement binnen zacht Zoals gemeld in de krant “La Montagne” in Clermont-Ferrand. Onderzoekers vonden het storingsapparaat “gestapeld in de la van het tv-meubel”.

READ  Le Havre verwijst naar een valse naam die 14.000 keer is gebruikt voor PV-competitie

De appartementseigenaar was niet aanwezig en merkte later op dat hij het gebruikte “om te voorkomen dat zijn buren verbinding konden maken met de wifi in zijn box”. Maar daarmee veranderde hij de hele buurt in een witgekalkte wijk.

Een simpele herinnering aan de wet

ANFR stelt ook dat het gebruik van een stoorzender mensenlevens in gevaar kan brengen door noodoproepen te verstoren. De wet voorziet in een strafrechtelijke straf van maximaal zes maanden gevangenisstraf en een boete van 30.000 euro. De eigenaar van de stoorzender was slechts een simpele herinnering aan de wet.