Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hieronder staan ​​de gedetailleerde verbeteringen en betrokken smartphones

De nieuwe versie van de Android-overlay in Xiaomi-stijl staat gepland voor het laatste kwartaal van 2021. Het belooft een beter beheer van hulpbronnen en energie.

Xiaomi Mi 11 Ultra en zijn gigantische eenheid.

Xiaomi Mi 11 Ultra en zijn gigantische eenheid.

Terwijl de uitrol van MIUI 12.5 is uitgebreid naar veel smartphones van de Chinese gigantHier xiaomi Kondigt de komst van MIUI 12.5 Enchanced aan. Begrijp dat dit een verbeterde versie is van de programma-interface.

Volgens Xiaomi houdt de update zich bezig met het verbeteren van het systeem, met name de snelheid van het systeem en het verminderen van het energieverbruik.

Vloeibare opslag en klein geheugen

Onder de functies die worden benadrukt in de aankondiging van Xiaomi, kunnen we een nieuw opslagmechanisme opmerken genaamd “vloeistof opslag”. Dit is bedoeld om het systeem” Om in de loop van de tijd dynamisch en responsief te blijven».

Xiaomi verzekert q “De efficiëntie van schijfdefragmentatie is aanzienlijk toegenomen”, waardoor prestaties worden gegarandeerd die blijven ” sterk “, zelfs nadat maanden gebruik .

MIUI 12.5 Enchanced belooft vloeiende opslag en klein geheugen.  Alleen dit ...

MIUI 12.5 Enchanced belooft vloeiende opslag en klein geheugen. Dat is gewoon… // Bron: Xiaomi

Een andere functie geïntroduceerd: Weinig geheugen.De Chinese reus belooft efficiënter RAM, wat het gebruik ervan vereenvoudigt. termijn ” nakomelingen Het komt voort uit het feit dat, in theorie, het geheugen beter verdeeld zal worden tussen applicaties.

Algoritmen en publiceren

Het bedrijf belicht ook nieuwe algoritmen die gericht zijn op: Wijs systeembronnen dynamisch toe op basis van gebruiksscenario’s, voor een naadloze ervaring op uw apparaten .

Het idee is om voort te bouwen op de scenario’s die vaker voorkomen bij het gebruik van een smartphone, door meer rekenkracht toe te wijzen wanneer je die nodig hebt en het belang van bepaalde achtergrond-apps te verminderen. Dit zou leiden “Verminder het processorgebruik, waardoor er wat energie wordt bespaard.”

Dat zijn natuurlijk mooie, zorgvuldig geselecteerde beloften en woorden als“vloeistof”waar“Klein”We zullen moeten wachten op de verspreiding om een ​​meer realistische mening op te bouwen. De update staat gepland voor het vierde kwartaal van 2021. Deze zal naar verwachting beschikbaar zijn op de volgende toestellen:

READ  Dinosaurussen waren het slachtoffer van de koude golf vóór de coup van barmhartigheid

Het is nog niet bekend of de update, zoals wat werd geoefend met MIUI 12.5, later, bijvoorbeeld in 2022, beschikbaar zal zijn op andere apparaten.