Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

NBA 2K22: “W”, de nieuwe mode die in opkomst is | NBA

Met “W” krijgt de WNBA-ervaring voor NBA 2K een nieuwe dimensie, aangezien de modus sterk is verbeterd in de release die op 10 september verschijnt.

De belangrijkste nieuwigheid van de modus is om de beste spelers en legendes in de WNBA te betrekken, omdat ze de kern vormen van je voortgang. Het is aan jou om een ​​netwerk van prestigieuze contacten op te bouwen om je vaardigheden te verbeteren door te trainen of deze legendes op te nemen op 1v1, 2v2 of 3v3 met 21 punten.

Verdubbeling “Contact Cases”

Elke legende helpt je vooruit te komen in verschillende sectoren van het spel, afhankelijk van de vaardigheden van de uitgenodigde sterspelers zoals Elena Delle Donne, A’Ja Wilson of Candace Parker. Dit wordt de kern van de communicatieworkshop, Hier gedetailleerd door 2K :

“Elk contact is gespecialiseerd in verschillende vaardigheden en zal je helpen een van je badgeklassen te verbeteren. Win tegen de speler om je badge in die klasse drastisch te verbeteren. Als je de eerste keer niet voorbij je aanraking kunt komen, is dat oké. Je kunt het proberen weer zoveel als je wilt.”

Dagen zonder wedstrijd zijn ook een kans om een ​​nieuwe richting te geven aan de carrière van je speler, met nieuwe activiteiten die van invloed zijn op je voortgang, populariteit of portfolio. Wedstrijden en trainingen zijn nog steeds de beste manier om je karakter te verbeteren.

Houd er rekening mee dat uw goede verstandhouding met werknemers van onschatbare waarde zal zijn en u een doorlopende “bonus” kan bieden. “Coaches kunnen net zo nuttig voor je zijn als voormalige WNBA-spelers”, stelt 2k.

READ  iPhone 13, iPhone 14 en iPhone 15 tegen gereduceerde prijzen, welke ga jij kopen?

Nieuwe functies om online te ontdekken

Net als vorig jaar is de internetmodus ‘The W’ terug, alleen voor consoles van de ‘next generation’, met enkele nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om je vrienden te bellen voor ‘matchmaking’. Met online tegenstanders kun je ook ervaring opdoen en nieuwe prijzen en beloningen winnen, zoals legendarische contacten die je vervolgens kunt opnemen in de “Contact Workshop”.

Elk legendarisch contact dat beschikbaar is in de online-modus verandert met elk nieuw seizoen, en dit seizoen wordt dit principe uitgebreid naar de “W”- en “MyCareer”-modi en de “MyTeam”-modus.