Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een mysterieuze investeerder bouwt een privé ruimtestation

Collins Aerospace, een dochteronderneming van Raytheon Technologies of America (dat defensiesystemen ontwikkelt voor het Amerikaanse leger), zei dat het een contract van 2,6 miljoen dollar had gekregen om een ​​privé-ruimtestation te bouwen namens een ‘rijke klant’ wiens identiteit niet bekend was. onthuld, ruimte nieuws 23 augustus. klein scriptje Moonraker.

Volgens Collins Aerospace heeft de mysterieuze investeerder de module Environmental Control and Survival System (ECLSS) besteld, een reeks technologieën waarmee mensen buiten de atmosfeer van de aarde kunnen leven, zoals aan boord van het internationale ruimtestation. Collins Aerospace voegt eraan toe dat zijn cliënt lang in een baan om de aarde wil blijven, en dat het deze anonieme investeerder is die de tijdlijn voor de missie zal bepalen.

« Een nieuw tijdperk van commerciële ruimtevluchten creëert de noodzaak om aardachtige atmosferen na te bootsen in een lage baan om de aarde Zei Dave McClure, Vice President en General Manager van ISR en Aerospace Solutions bij Collins Aerospace. ” Dit contract onderstreept de toewijding van Collins om samen te werken met de publieke en private sector om de basis te leggen die commerciële ruimtereizigers in staat zal stellen in de nabije toekomst te wonen, werken en plezier te hebben in de ruimte. »

Shaun MacLeod, directeur bedrijfsontwikkeling voor Collins Aerospace, voegt eraan toe dat het contract van $ 2,6 miljoen niet het eerste ECLSS Collins Aerospace-contract is dat aan een bedrijf of particulier wordt verkocht, maar hij weigerde in te gaan op…

Bron: SpaceNews