Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Genshin Impact”, de kaskraker uit China

Landschappen met verzadigde kleuren gaan door tot in het oneindige. Watervallen met sprankelend turquoise water, ijsbergen verloren in de mist en uitgestrekte vlaktes bewoond door duizenden wezens met bovennatuurlijke krachten. Dit is de achtergrond voor Jinshin-effect, de game ontwikkeld door de Chinese studio miHoYo die de harten van miljoenen gamers over de hele wereld heeft veroverd.

Met een geschat budget van $ 100 miljoen (€ 85 miljoen) is het zonder twijfel de meest ambitieuze mobiele game van de afgelopen jaren. Met een omzet van meer dan € 200 miljoen slechts één maand na de release op 28 september 2020, Jinshin-effect Het was de best verdienende mobiele game. Dit duizelingwekkende succes stelt het in staat om enkele grote franchises te versnellen, zoals: Pokemon Go, sinds de lancering.

Lees ook “Genshin Impact”: alles begrijpen over de succesvolle Chinese mobiele videogame

recept Jinshin-effect Het is makkelijk. In navolging van de lange traditie van videogames in de open wereld, wordt de speler ondergedompeld in een wereld met een geweldige sfeer. In de rustgevende symfonische muziek vermengen urenlange verkenning zich met epische veldslagen. Op deze enorme kaart wachten duizenden schatten, zoektochten en puzzels om ontdekt te worden… om nog maar te zwijgen van een ongelooflijke reeks kleurrijke en verzamelbare personages met tirannieke krachten. Om niets te verpesten, hebben miHoYo-studio’s zichzelf de middelen gegeven om hun ambities te realiseren door een game aan te bieden die niet alleen voor het telefoonscherm is gemaakt, maar ook voor consoles en pc’s.

De meeste mobiele games hebben de neiging om hun advertenties te beperken tot netwerken, zegt Jundy Yu, hoofd videogames bij App Annie, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiel publiek. lanceren Jinshin-effectZe plaatsen overal advertenties. Op tv, in bussen en zelfs in de metro. Vanaf het begin hadden ze de ambitie om het enorm te maken. “

Graphics, cosplay en fanfictie

En het faalde niet… Een jaar na de officiële lancering van de game worden er dagelijks miljoenen van verbonden Jinshin-effect. Al snel werden online gamers georganiseerd om hun passie te delen, en tegenwoordig wemelen sociale netwerken van talloze creaties over zijn hele wereld. Sommigen besteden uren aan het polijsten van prachtige illustraties van hun favoriete personages; Anderen delen foto’s van hun maskeradevormen – de gewoonte om zich te verkleden als een fictief personage; Of veel plezier met het bedenken van rare theorieën en andere liefdesverhalen tussen verschillende helden.

READ  10 nuggets waar je maandag van gaat barsten

Je hebt nog 69,9% van dit artikel om te lezen. De rest is alleen voor abonnees.