Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier zijn onze tips om erachter te komen of iemand je heeft geblokkeerd

Vraagt ​​​​u zich af of een van uw contacten u heeft geblokkeerd op WhatsApp? Hier zijn onze tips om erachter te komen.

WhatsApp zal je nooit vertellen of een van je contacten je heeft geblokkeerd, maar er zijn trucs om erachter te komen!

Als WhatsApp erg populair is, komt dat door de functies. Daartoe staat het zelfs toe een contact blokkeren wat je vervelend vindt. Ga hiervoor naar het gesprek met laatstgenoemde, tik op zijn naam, scroll naar beneden en blokkeer hem. Hij zal u dus geen berichten kunnen sturen of u zelfs niet kunnen bellen, zonder te weten dat u hem hebt geblokkeerd. Het tegenovergestelde is echter ook mogelijk. Een van je contacten kan je blokkeren zonder uw medeweten. In dit geval hier Ons advies Om erachter te komen wie je heeft geblokkeerd.

Tekenen dat een contact je blokkeert

In het belang van de privacy en volgens de voorwaarden, zal WhatsApp je nooit op de hoogte stellen als een van je contacten je blokkeert. Evenzo wordt er geen melding verzonden naar iedereen die u blokkeert. maar, Sommige tags kunnen u helpen hij heet:

  • De persoonlijke foto De miniatuur van uw contactpersoon wordt niet meer weergegeven, ook al heeft de contactpersoon er altijd een.
  • Je ziet het merkteken niet meer ” Online “ : Dit bewijst dat je contactpersoon momenteel online is op WhatsApp voor een instant chat. Als het altijd zo is geweest, maar het is al een tijdje niet meer verschenen, dan is het mogelijk dat je bent geblokkeerd.
  • kleine referentie ‘Gezien’ verschijnt niet meer : Als u uw contactpersoon niet meer online ziet, moet u dit in ieder geval weten sinds de laatste keer dat ze online waren. Als je deze vermelding altijd hebt gezien, maar hem al een tijdje niet meer hebt gezien, ben je waarschijnlijk geblokkeerd.
  • De blauwe vinkjes Verschijnt niet meer: ​​Dit zijn de signalen dat uw bericht is gelezen. Als ze al een tijdje verschijnen en verdwijnen terwijl je contactpersoon niet meer op je reageert, hebben ze je waarschijnlijk geblokkeerd.

Ik realiseer me echter dat Deze normen zijn niet duidelijk gedefinieerd Je contactpersoon heeft je geblokkeerd. In feite, hoe dan ook, hij zou kunnen hebben besloten dat Verberg “Vu a” en zijn aanwezigheid op internet. Dit is gedaan in Privacy instellingen. Ook heeft hij mogelijk de leesbevestiging uitgeschakeld. Wat betekent dat je niet meer weet of hij je heeft gelezen of niet. Ten slotte heeft hij mogelijk uw contact gearchiveerd. Daarom ziet hij je berichten niet. Gelukkig is er laatste truc.

Zie ook: WhatsApp: dit is een erg handige truc waarmee je verwijderde berichten van je contacten kunt lezen

De laatste truc om erachter te komen of een contact je heeft geblokkeerd op WhatsApp

Als de vorige drie tips je niet geruststelden, zijn dit de beste om te zien of dit wel of niet het geval is Je contact heeft je geblokkeerd op WhatsApp.

op je startpagina instant messaging-appKlik op de drie verticale stippen. Kiezen Nieuwe groep. Uw contactenlijst verschijnt. Als je een contact kiest en zie Een bericht waarin staat dat dit het geval is Kan niet worden toegevoegd aan de groepDeze persoon heeft je dus geblokkeerd!

Meer WhatsApp-trucs:

READ  Deze laptop met RTX 3060 kost 300 euro minder