Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox-technicus uitgelegd | Problemen met het toevoegen van Xbox-games die achterwaarts compatibel zijn met Xbox One

aangekondigd op E3 ​​2015, Compatibiliteit De originele Xbox 360- en Xbox-games op de Xbox One waren een enorme stap voorwaarts voor Microsoft en de brede gaminggemeenschap. Deze uitdaging werd met succes aanvaard door Redmond, maar het is nog steeds een enorme prestatie dat een Xbox-manager onlangs is teruggekeerd.

Jaren werk om sommige titels compatibel te maken

Sinds een paar jaar achterwaartse compatibiliteit op Xbox One en Xbox Series X | S is een centraal argument voor Microsoft tegen zijn Xbox-ecosysteem.

De reactie van sommige fans op Twitter was dat Xbox-ontwikkelaar Jason Ronald enige verduidelijking gaf over het proces dat nodig is om games achterwaarts compatibel te maken, waarbij hij in het bijzonder opmerkte dat sommige van de recente toevoegingen “jaren van werk vergen”.

Er verschenen verschillende obstakels voor de ontwikkelaars, zoals muziek, gamegeluiden of scriptschrijvers. Verschillende factoren om te overwegen die niet altijd gemakkelijk te beheren zijn voor Xbox-teams die nog steeds 632 games toevoegen aan hun catalogus met achterwaarts compatibele titels. Het lijkt erop dat Batch gedistribueerd voor 20 jaar Xbox Eind 2021 was het de laatste, maar de afgelopen zeven jaar had Xbox nog echte power met deze feature.

READ  Intel vervormt de M1-chip opnieuw in een game-gerichte campagne