Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het zonnestelsel zal worden omgeven door een “magnetische tunnel” die is verbonden met het galactische magnetische veld

Het zal zichtbaar zijn in het radioveld. Dit is geweldig “magnetische tunnel” Het zal niet alleen ons zonnestelsel omringen, maar ook enkele nabije sterren. Zijn onderzoek zou astronomen kunnen helpen de magnetische velden van de melkweg beter te begrijpen.

U zult ook geïnteresseerd zijn


[EN VIDÉO] De omkering van het magnetisch veld van de aarde heeft mogelijk onze geschiedenis veranderd
Volgens The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, geschreven door Douglas Adams, ligt het antwoord op alles in het getal 42. Onderzoekers van de Universiteit van New South Wales (Australië) knipogen naar de detectie van een omkering van het magnetisch veld van onze aarde die 42.000 jaar plaatsvond geleden had dat belangrijke gevolgen voor het milieu van onze voorouders. Mogelijk heeft het de Neanderthalers tot uitsterven gebracht. © Universiteit van New South Wales

sinds de jaren zestig, Astronomie wetenschappers Gefascineerd door twee structuren observeren ze in twee goed gescheiden delen van de lucht. de persoon die ze bellen“Arctische stimulans” En de persoon die ze noemden “Bereikzone”. Structuren zijn alleen zichtbaar in het veld radio-. Vandaag, Onderzoekers van de Universiteit van Toronto (Canada) geeft aan dat ze in feite kunnen overeenkomen met een enkele en unieke draadvormige en magnetische structuur, een soort buis rond de arm van de kamer waar zonnestelsel.

Geïnspireerd door een wetenschappelijk artikel gepubliceerd in 1965, dat de hypothese hiervan naar voren bracht radiosignalen De polarisatie zou het resultaat kunnen zijn van het zien van de lokale arm, van binnenuit stelden de onderzoekers zich voor hoe deze signalen eruit zouden zien. Als je het vanuit een ander oogpunt bekijkt. Met behulp van modellen, simulaties en gegevens verzameld door de meest efficiënte radiotelescopen van vandaag. Zo konden ze een scenario construeren op basis van de waargenomen eigenschappen – zoals vorm of straling – van“Arctische stimulans” En vanaf hier “Bereikzone”.

Beter begrip van de magnetische velden in de melkweg

Onderzoekers van de Universiteit van Toronto hebben geconcludeerd dat de magnetische buis die ze zich voorstellen ongeveer 350 zou kunnen zijn. lichtjaren uit ons zonnestelsel. Een afstand die overeenkomt met een recent gepubliceerde schatting van die van“Arctische stimulans” van gegevens van missie gaia. Het kan ongeveer 1000 lichtjaar overspannen.

READ  Wat zou een temperatuurstijging van twee graden betekenen?

Deze resultaten moeten nog worden gevalideerd door andere onderzoeken. Misschien door preciezere observaties. Maar als ze worden bevestigd, kunnen ze astronomen antwoorden geven op de vragen die ze zichzelf altijd hebben gesteld over de vorming en evolutie magnetische velden in een sterrenstelsels. Ook over hoe ze het volhouden. ” De magnetische velden Het bestaat niet op zichzelf. Ze moeten allemaal met elkaar verbonden zijn. Dus de volgende stap is om beter te begrijpen hoe dit lokale magnetische veld zich verhoudt tot zowel het grootschalige galactische magnetische veld als de kleinere magnetische velden van onze zon en aarde.”, concludeert Jennifer West, een astronoom, in een communicatie.

Geïnteresseerd in wat je net hebt gelezen?