Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het water in de vijver kleurt helemaal roze: wat is dat voor vreemde fenomeen dat door uitdroging kan worden verspreid?

Het water in de vijver kleurt helemaal roze: wat is dat voor vreemde fenomeen dat door uitdroging kan worden verspreid?

De video van het zwembad La Bassa del Frare Ramon, gelegen aan de Costa Brava (Spanje), biedt een geweldig schouwspel.

De droogte Het kan trapsgewijze reacties veroorzaken. Directe impact op specifieke dier- en plantensoorten, ecosystemen, gewassen en dus consumentenprijzen. maar ook een reden vreemde verschijnselen.

Lees ook:
Verenigde Staten: Opdrogende rivier onthult indrukwekkende voetafdrukken van dinosauriërs in Texas

Deze maandag account Twitter Paruvet-dil Tijd (MeteoBarrufet) plaatste een uitzonderlijke video van een Vijver wiens water roze kleurde. Een uitgesproken dikke roze kleur tussen violet en fuchsia. Deze zegen is alleen Pasa del Ferrer RamónOm de zegen van broeder Ramon tussen L’Estartit en Begur te vertalen op Costa Brava (Spanje)een paar honderd kilometer van Perpignan.

La Bassa del Frare Ramon ligt ten zuiden van Estartit aan de Costa Brava.
Google Maps

uitdroging en bacteriën

Een video die zo uniek is dat hij wordt gerespecteerd door de Spaanse nationale televisie.

Volgens waarnemers zijn de verklaringen eenvoudig: de droogte en het zeer lage niveau van de vijver bevorderen de reproductie van bacteriën, paarse bacteriën De lucifers “Chromatium spp.” De vijver krijgt zijn oorspronkelijke kleur terug met de terugkeer van regen, die het water ook van zuurstof zal voorzien.

Schitterende scène.

Tenia curiositat i hij heeft een escapadeta a la zona de la Pletera de l’Estartit. La bassa del Frare Ramon is letterlijk rosa, via bacteriesporen in de groente terechtgekomen. Recuperarà el color quan augmenti l’oxigen amb les pluges. Het is tret el volum per la tramuntana. pic.twitter.com/wwXqLIA11g

– Barrufet weer (MeteoBarrufet) 22 augustus 2022

READ  Call of Duty: Vanguard beta is echt een cheater scene | Xbox One