Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het vliegtuig was net begonnen te dalen: een hagelbui rukte halverwege de vlucht de neus van de Airbus A320 af

Het vliegtuig was net begonnen te dalen: een hagelbui rukte halverwege de vlucht de neus van de Airbus A320 af

Angst voor hun leven.

Zondag zou een vliegtuig van Austrian Airlines meer dan 150 passagiers van Palma de Mallorca (Balearen) naar Wenen (Oostenrijk) vervoeren.

Wanorde

De vlucht met de Airbus A320 verliep perfect toen de weersomstandigheden op 150 kilometer van de Oostenrijkse hoofdstad begonnen te verslechteren. Het vliegtuig kreeg vervolgens te maken met ernstige turbulentie. Het vliegtuig moest door een hagelbui heen.

Foto’s gedeeld door X-account @airplusnews Het is gewoonweg indrukwekkend: hagel deed de voorruit barsten en scheurde zelfs een deel van de neus af tijdens de vlucht toen het vliegtuig begon te dalen.

\ud83c\udde6\ud83c\uddf9 Een grote hagelstorm veroorzaakte ernstige schade aan een Airbus A320 van Austrian Airlines.

Vlucht OS434 vanuit Palma bevond zich 150 kilometer ten zuidwesten van Wenen toen het te maken kreeg met turbulentie en moeilijke weersomstandigheden.

\u25ab\ufe0Piloten hebben … pic.twitter.com/z6uOJIio97

– Air Plus Nieuws (@airplusnews) 9 juni 2024

Dankzij de grote professionaliteit van de piloten landde het vliegtuig slechts een half uur na de gebeurtenissen veilig in Wenen. Ter informatie: het voorste deel van het vliegtuig is nog niet gevonden.

READ  Omicron-variant: CEO van Moderna vindt het te vroeg om iets te zeggen over de effectiviteit van de derde dosis